Region

Svet

Milica Pavlović: Najgore je prošlo!

Težak period ispunjen zdravstvenim komplikacijama nakon što su joj 28. avgusta izvadili metalnu šipku iz leve ruke, konačno je iza Milice Pavlović.

Milica Pavlović: Najgore je prošlo!



Mlada zvezda „Granda“ se oseća dobro, oporavak ide po planu, a stigla je i da u društvu oca i tetke poseti Ejnsideln u Švajcarskoj, grad u kojem je rođena.

"Nakon skoro dve nedelje, koliko je prošlo od operacije, Milica je napokon živnula. Imala je komplikacije, pa je po izlasku iz bolnice sve vreme bila u kući. Sada joj je mnogo bolje, a čim se malo oporavila, iskoristila je priliku da poseti grad u kojem je rođena. Tata Dragoslav i tetka Divna su joj pokazivali znamenitosti grada, pa je tako posetila najveću katedralu u Švajcarskoj, koja je optočena zlatnim detaljima. Iako se tog dana odlično osećala, njen oporavak nije pri kraju. I dalje nosi flastere, a ruka joj je blago otečena", izjavio je izvor blizak pevačici.

Podsećanja radi, Milica je levu ruku povredila u saobraćajnoj nesreći u januaru prošle godine, kada je automobil kojim je upravljao njen drug udario u ivicu tunela. Tada su joj hirurzi u ruku stavili šipku, koja joj je sada izvađena.

Autor: S.P.
Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>