Region

Svet

On je bio pravi: Đole Đogani ljut na Slađu jer uvek bira pogrešne frajere!

Fotografije na kojima se Vanja Ćorić, novi verenik Slađe Delibašić, samozadovoljava pred kamerama rasplakale su denserku, ali i uspele da razljute njenog bivšeg supruga Đoleta, koji za kaže da je tako nešto mogla da očekuje.

On je bio pravi: Đole Đogani ljut na Slađu jer uvek bira pogrešne frajere!



Glava porodice Đogani tvrdi da je još dok su se razvodili skrenuo pažnju Slađi da počne bolje da procenjuje ljude.

Skandalozno: Verenik Sladje Delibašić onaniše preko interneta (Foto 18+)
“Nikada nisam sudio o Slađinom izboru muškaraca. Zrela je žena, zna šta joj odgovara i prija i niko ne može da se meša u njen izbor. Nemam prava da komentarišem njene frajere. I moja deca i ja se ograđujemo. Može da nam se sviđa ili ne sviđa, ali da se mešamo, ne dolazi u obzir. Poštujem svaki njen izbor, ali mislim da mnogo greši. Još kada smo se razvodili skrenuo sam joj pažnju i rekao da počne bolje da procenjuje ljude. Ona to ne ume. Vrlo brzo joj se neko uvuče pod kožu i dovoljno je da malo bude dobar i pažljiv prema njoj da bi ona rekla da je ta osoba super. Ne može tako! Uvek do sada je loše procenjivala ljude što je saznala mahom kada je već bilo kasno. Evo, recimo, poslednji slučaj. Ne poznaje ona Vanju dva dana, znali su se oni tri godine unazad, znači poznavala ga je i ne može da kaže da je tek tako iznenađena zbog svega što se desilo. Ona je i Igora i Nikolu poznavala pre nego što ih je pustila u kuću“, rekao je za „Alo!“ denser i dodao da njegove ćerke prihvataju mamin izbor koji im ona nameće.

“Deca prihvataju ono što im se nameće. Ipak, nervira me kada se desi neka glupost, a onda svi uvlače decu u to i peru se preko dece. Ali, ponavljam, ne mešam se. Njeni frajeri, njena stvar”, završio je Đogani.

Uprkos skandalu koji je izbio, kako je i sama pevačica otkrila, ona zbog ove afere neće raskinuti veridbu iako je tužna zbog svega.

Autor: S.P.
Izvor: Alo!

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>