Region

Svet

Aco Pejović i Ivica Dragutinović: Tuča je izmišljotina (Foto)

Aco Pejović oštro demantuje napise u pojedinim medijima da se potukao s Ivicom Dragutinovićem u subotu uveče u restoranu "Talas".

Aco Pejović i Ivica Dragutinović: Tuča je izmišljotina (Foto)



Pevač tvrdi da između njih nikad nije došlo ni do varnica, a kamoli da su radile pesnice. Pejović ističe da ga s nekadašnjim fudbalskim reprezentativcem veže prijateljstvo koje traje od detinjstva, kad su odrastali u Prijepolju.

"Ivica je moj brat, prijatelj kojeg volim kao svog najrođenijeg. To što je plasirana priča da smo se potukli isto je kao da je napisano da sam se pobio s rođenim bratom. Tvrdim da tako nešto između nas nikad ne može da se desi. Zar na prijatelja da dižem ruku? Poznato je da smo iz istog grada, znamo se odmalena i suludo je plasirati takve izmišljotine", priča iznervirani Aco.

Ni Ivica ništa lakše nije prihvatio vest za koju tvrdi da je plod nečije mašte. "Ne mogu da verujem koliko neki ljudi mogu daleko da odu. S Acom se odlično slažem, nikad se nismo posvađali, a kamoli potukli. Bili smo u "Talasu", ne poričem da smo pili, ali tvrdim da nije došlo ni do prepirke, a tuču ne želim ni da komentarišem. Aca volim kao brata!", naglasio je Ivica.



Na dan kada je objavljen tekst da su sevale pesnice u restoranu, koji je u vlasništvu porodice Lepe Brene, njih dvojica su provela popodne u jednom restoranu na Vračaru, nakon čega su se rastali uz prijateljski poljubac.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>