Svet

Region

Ovo su prirodna lica glamuroznih lepotica (Foto)

Iako se brojne poznate glumice i pevačice mogu pohvaliti prirodnom lepotom u koju ulažu puno truda i novca, glamur i sjaj s kojim se predstavljaju na crvenom tepihu je nešto sasvim drugo.

Ovo su prirodna lica glamuroznih lepotica (Foto)



Često se srećemo sa fotografijama na kojima zvezde poput Selme Bler, Džemifer Lav Hjuit, Kristen Stjuart, Tori Speling i Nikol Riči, baš poput svake druge žene, obavljaju rutinske dnevne poslove i brinu se za porodicu za šta im nisu potrebni kvalitetan puder i maskara, pramenovi, skupe haljine i štikle.

Međutim, kada dođe trenutak u kom se trebaju predstaviti u najboljem svetlu, ove lepotice se pretvaraju u nešto sasvim drugačije, nešto o čemu sanjaju devojke i žene širom sveta - savršene lepotice.

Tim stručnjaka koji se sastoji od frizera i šminkera brine se za njihov izgled kako bi prikrili i najmanji nedostatak, a stilisti pomno biraju najelegantniju odeću i nakit, sve kako bi na telima popularnih glumica i pevačica istakli samo najbolje. Donosimo samo nekoliko primera koji bi trebalo da potvrde dobru staru rečenicu: "Niko nije savršen".









Autor: B.B.
Izvor/Foto: Dnevnik.hr

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>