Region

Svet

Rada Manojlović bi sa Milanom na Maldive

Folk pevačica Radmila Manojlović okitila se nagradom za hit  album godine "Marakana", koja joj je uručena na tradicionalnoj dodeli nagrada najpopularnijeg Radija D u BiH. Mlada zvezda Granda kaže da joj je ovo priznanje posebno drago jer su joj ga, osim slušalaca koji su glasali nekoliko meseci, dodelile kolege.

Rada Manojlović bi sa Milanom na Maldive"Nagrade mi uvek imponuju i podstiču da budem još bolja, posebno one koje dolaze od publike i kolega" kaže Rada. "Kada uložite mnogo truda i rada, uspeh je neminovan. Drago mi je da se publici dopao spot "S mora na planine“, a uskoro im spremam još jedno iznenađenje.

"Krajem septembra snimiću video-klip za pesmu "Milo moje“, koja je zbog velike slušanosti takođe zaslužila da bude ekranizovana. Počela sam polako da preslušavam nove numere, ali ne želim pošto-poto da izdam singl. Publika zna da uvek čekam dobre pesme".

Od kada je izdala album „Marakana“, Radu nije zaobišao nijedan radni viked. Ali, atraktivna devojka poručuje da joj to ne predstavlja napor, jer je zaljubljena u svoj posao kao prvog dana, i ne razmišlja o odmoru.

"Možda krajem oktobra odem s Milanom na Maldive, ali to još ništa nije sigurno. On takođe ima mnogo obaveza, jer nedavno je ušao u studio i snima novi album. Zasad nam nije u planu snimanje dueta, ali budući da Milan nije kompletirao album, sasvim je moguće, ako dobijemo dobru pesmu.

Mada ju je dečko nedavno obradovao tortom za rođendan (25. avgust), Milanov rođendan u nedelju, nažalost, neće provesti zajedno zbog posla.

"Pevam na svadbi u Beču, a Milan sa Vesnom Zmijanac u Obrenovcu, pa od proslave rođendana nema ništa. Tako vam je to u ljubavi dvoje pevača. Ali, biće vremena za privatna slavlja.

Autor: J.B.
Izvor: Vesti
Foto: Vesti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>