Region

Svet

Region

Happy Televizija tužila Sergeja Trifunovića za 2.500 evra!

Navodna neodgovornost i nepoštovanje poslovnih dogovora glumca Sergeja Trifunovića mogli bi da koštaju 2.500 evra, koje će preko suda od njega pokušati da naplati Televizija "Happy“!

Happy Televizija tužila Sergeja Trifunovića za 2.500 evra!



Naime, nadležni na srećnoj TV tvrde da je glumac prekršio ugovor vredan 15.000 evra, po kome je trebalo dva puta nedeljno da se pojavljuje u rijalitiju „Parovi“ do kraja poslednje sezone, a on je u ovom programu gostovao svega dva puta!

Izvor blizak produkciji rijalitija, Sergej Trifunović je s Televizijom "Happy" sredinom januara potpisao ugovor koji nije ispunio do kraja, jer je otišao na skijanje!

"Kada je Sergej u januaru potpisao ugovor s TV "Happy“ o učešću u rijalitiju „Parovi“, detalji tog pisanog sporazuma podrazumevali su da se on do kraja sezone, dakle, do aprila, dva puta nedeljno pojavljuje u programu i da igra dečka vlasnice vile Vanje Kostić. Takođe je, prema jednoj tački u ugovoru, on trebalo da bude dostupan 24 časa dnevno dok traje rijaliti, odnosno njegov angažman u „Parovima“.

"Na sve to je Trifunović pristao za 15 hiljada evra, koje bi mu bile isplaćene iz tri dela. I kada mu je određena svota uplaćena, on se pojavio samo dva puta u „Parovima“ i više nikada. A kada su iz produkcije kontaktirali s njim, on je tvrdio da je na odmoru, odnosno na skijanju. Zbog toga je i podignuta tužba protiv njega i na ime odštete zahteva se isplata 2.500 evra" - otkrio je izvor.

Ovu informaciju, koja se pojavila i na sajtu Višeg Suda u Beogradu, potvrdili su za „Alo!“ i iz službe za odnose s javnošću Televizije „Hepi“.

"Televizija „Hepi“ neguje izuzetno profesionalan odnos sa svojim saradnicima, uključujući i učesnike rijalitija „Parovi“, čije su odredbe ugovora sve ispoštovane, o čemu mogu i oni da posvedoče. Sudskom tužbom protiv Sergeja Trifunovica Televizija „Hepi“ pokušava da zaštiti svoja prava i verujemo da je najbolje da pustimo nadležne institucije da rade posao kako zakon nalaže"- saopštili su nam s „Happy -ja“.

Autor: J.B.
Izvor: Alo
Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>