Region

Svet

Milica Majstorović najavila skidanje pred kamerama? (Foto)

Kontroverzna i poslednjih dana vrlo aktuelna, mlada pevačica Milica Majstorović ne prestaje da šokira svojim izjavama, pa je tako obavestila javnost da bi uskoro mogla da nas iznenadi i bez odeće.

Milica Majstorović najavila skidanje pred kamerama? (Foto)



Naime, Milica je najavila povlačenje iz sveta muzike i odlazak u glumačke vode, a tim povodom je otkrila da joj ne bi bio problem da uradi bilo šta za dobru ulogu, pa ni da se skine pred kamerama.

"Još kada sam glumila u seriji "Žene sa Dedinja", najviše sam vremena provodila sa Draganom Mićanovićem i on mi je tada davao savete. Uvek mi je pričao: "Hoćeš da pobegneš od pevačkog posla zato što ima mnogo sujete? Dobro došla u još veću!". Ako je potrebno da se skinem zbog lika i ako to pokazuje psihološku promenu i ključan trenutak neke radnje, naravno da bih, to mi nije problem. Pogledajte Ninu Janković, ona je skoro ceo film paradirala naga i opet je pobrala simpatije", rekla je Majstorovićeva, koja je pred kamerama Tv Prve pokazala dekolte, koji je do sada, gle čuda, uglavnom pokrivala. No, bivša učesnica rijalitija "Parovi" je izgleda sazrela za neka krupnija dela.



Autor: B.B.
Izvor/Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>