Region

Svet

Ava Karabatić ostvarila san: Postaje glumica (Foto)

Hrvatska starleta, učesnica ovogodišnjeg rijalitija "Surviver" dobila je svoju prvu ulogu, čime je ostvarila veliki san. Naime, dobila je ulogu u predstavi u kojoj će glumiti madam.

Ava Karabatić ostvarila san: Postaje glumica (Foto)



Ava ima dvadesetčetiri godine, a kako kaže, ne mari za honorar jer sve radi iz ljubavi.

"Ava je ubica mekog srca! Imam je u vidu već duže vreme, a sad se stvari polako odmotavaju", rekao je  režiser predstave Tomislav Pavlović. Režiser je naveo i da će im trebati vremena i strpljenja za rad sa Avom, te da je samo važno da starleta izbegava alkohol. Uveren je da će njena gluma iznenaditi mnoge.



Starleta će glumiti u staroj turskoj predstavi, čija se premijera očekuje u decembru. Režiser će je, kaže, prijaviti i na 19. zadarsko pozorišno leto. Avi će biti plaćene sve glumačke radionice i svaka predstava. Studentkinja iz Zadra, Ava, je presrećna jer je napokon ostvarila veliki životni san.

"Kad bi uloga bila kvalitetna, kao u erotskom trileru "Niske strasti", i ako scena seksa ne bi bila vulgarna, odmah bih se skinula. Isto bih napravila i u pozorištu", zaključila je Ava.



Režiser predstave povodom izjave da će Avi biti plaćen rad na pomenutom projektu, nadovezao se: "Neki glumci dobiju siću za krofnu i sokić, ali Avi ću dati honorar".

Autor: B.B.
Izvor: 24sata.hr
Foto: Pixsell

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>