Region

Svet

Saša Popović uzima TV Avala kao kompenzaciju?!

Kada neko tako dugo sarađuje, kao što je to slučaj sa Željkom Mitrovićem i Sašom Popovićem, uvek se nađe rešenje da se kritične situacije prevaziđu. Poslednji primer je kupovina udela u vlasništvu TV „Avala“, koja će, kako se spekuliše, biti izvedena u vidu kompenzacije.

Saša Popović uzima TV Avala kao kompenzaciju?!



Naime, kako se ovih dana može čuti, umesto novca, Mitrović je, navodno, odlučio da Popoviću isplati emitovanje „Grandovih“ emisija na „Pinku“ akcijama koje ima na Televiziji „Avala“.

"Poznato je da su pre dve godine, kada se pojavila vest da „Grand“ napušta „Pink“, Željko i Saša ipak odlučili da se ne rastaju i tada je Mitrović napravio ugovor sa Popovićem po kojem će mu po sezoni plaćati dva miliona evra za emisije. Ove godine, kako sam čuo, Željko Mitrović je ponudio da isplati ugovorenu sumu u vidu akcija koje poseduje na „Avali“ i da tako „Grand“ postane suvlasnik te televizije" - ispričao je izvor blizak Mitroviću i Popoviću za „Alo!“ i dodao:

"Saša je oprezan poslovni čovek i najpre želi da vidi stanje na televiziji pre nego što pristane da se uhvati u koštac sa nagomilanim problemmima na tom nacionalnom emiteru".

Tragom ove informacije, pozvali smo aktere, koji nisu želeli da potvrde naša saznanja.

"To je apsolutna neistina!"- izjavio je Saša Popović, dok je Mitrović rekao da ništa ne duguje direktoru „Granda“. "Nema duga prema „Grandu“ - tvrdi Željko Mitrović za „Alo!“.

Autor: J.B
Izvor: Alo
Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>