Region

Svet

Prvi kuvar Srbije: Bojana Stojković najbolja kuvarica (Video)

Rijaliti program, "Prvi kuvar Srbije" startovao je večeras na televiziji Pink. Za pohvalu je to što je emisija počela na vreme što nas raduje i dokazuje nam da je pomenuta televizija ozbiljno shvatila novu programsku šemu. Obećali su poznate ličnosti i zaista, one su se pojavile i to u velikom broju.

Prvi kuvar Srbije: Bojana Stojković najbolja kuvarica (Video)



Na samom početku upoznali smo žiri koji će ocenjivati popularne kuvare. A ubrzo posle toga su nam se predstavili i sami VIP kuvari. Tako se pevačica Viktorija pohvalila da je najbolja kuvarica, ali da u kuhinju odavno nije ušla. Suzana Mančić je rekla da je pred samo takmičenje od prijateljice dobila kecelju na kojoj piše "Ličim na Merlin Monro i ne moram da znam da kuvam". Milan Dinčić je startovao šaljivom rečenicom:

 "Ja sam najbolji pevač među kuvarima, i najbolji kuvar među pevačima".
Dok je pop pevačica Ana Nikolić demantovala samu sebe kako ne zna da kuva i večeras otkrila kako ona ne samo da dobro kuva, nego objašnjava kako se to radi.

U prvom delu emisije gledali smo poznate kako se snalaze sa lomljenjem jaja, seckanjem luka i rezanjem slanine, što su im bile i osnovne namirnice za jelo koje su morali da spreme. Imali su deset minuta da se posluže ostalim proizvodima iz improvizovane prodavnice u studiju.

Ana Nikolić je otkrila da sprema kajganu u obliku pice, na šta se član žirija Nenad Čanak iznenadio i rekao da jedva čeka da vidi to jelo na kraju. U međuvremenu pevačica je prokomentarisala da se hrana najbolje sprema u donjem vešu. A kada je donela svoje gotovo jelo pred članove žirija dobila je gromoglasni aplauz od strane svojih kolega uz konstataciju da mora skinuti kecelju jer joj se ne uklapa uz stajling. Međutim i pored Aninih šarmantnih doskočica, članovi žirija nisu hteli da probaju njeno jelo i predložili su joj da ga zakopa u zemlju.

Bojana Stojković, Dinča, Daniel Đokić i Bojan Marović našli su se zajedno pred "strašnim sudom".

Dinčino jelo je okarakterisano kao loše, s obzirom da je pola stvari bilo dekorativnog karaktera.

Daniel Đokić je takođe "prozvan" zbog loše iskorišćenih sastojaka , ali se članovima žirija dopala ideja oko dekoracije.

Pevač Bojan Marović i mankenka Bojana Stojković ostali su kao dva najbolja takmičara. Ali i pored silnih pohvala na račun kulinarskog umeća pop pevača Marovića, pobednica prve emisije je ipak manekenka Bojana Stojković.

Počelo je zanimljivo, i jedva čekamo drugu emisiju koja počinje sutra veče kada ćemo videti koju nagradu je osvojila atraktivna manekenka kao najbolja kuvarica. Počelo je zanimljivo, i jedva čekamo drugu emisiju koja počinje sutra veče kada ćemo videti koju nagradu je osvojila atraktivna manekenka kao najbolja kuvarica.



Autor: J.B.
Izvor: Puls
Foto: Puls
 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>