Region

Svet

Region

Katarina Radivojević izbačena iz Kluba književnika!

Lepa glumica, Katarina Radivojević, u nedelju je, u restoranu "Klub književnika", polomila nbekoliko čaša, a njeno veselje moralo je da prekine obezbeđenje, koje je glumica kasnije tužila policiji, jer su je, kako tvrdi, šutirali i psovali.

Katarina Radivojević izbačena iz  Kluba književnika!



Jedan od gostiju restorana, rekao je da je jedna od čaša koje je Radivojevićeva polomila, pala vrlo blizu jedne devojke. "Poslednje što sam video je kako odlazi iz lokala prema kapiji, a u njenoj pratnji su bili ljudi iz obezbeđenja", izjavio je očevidac.

Katarina priznaje da je zaista razbila "čašu ili dve", ali, kako tvrdi, zbog toga je sama želela da napusti lokal, kako bi izbegla neprijatnu situaciju. "Međutim, dok sam išla prema kapiji jedan od radnika je bukvalno počeo da me šutira, a potom da me psuje i vređa. Imam svoje mane, ali nikoga nisam povredila, a osobi pored koje je pala čaša sam se izvinila. Nisam zaslužila da se neko tako ophodi prema meni i zato sam pozvala policiju i prijavila nasilnike", rekla je glumica.

S druge strane, direktorka restorana, Elizabeta Milošević,  tvrdi da niko nije vređao, niti udarao Radivojevićevu: "Obezbeđenje ju je upozorilo na neprimereno ponašanje, a zatim je ispratilo do izlaza. Nikakvog šutiranja niti verbalnog sukoba nije bilo. To su utvrdili i policajci".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>