Region

Svet

Guarana Foam fest: Pena potopila Beograd! Stanija na topu, poznati u vip ložama (Foto)

Završen je četvrti po redu Guarana Foam fest, a u peni je tokom noći sa subote na nedelju uz haus zvuke uživalo preko 15 hiljada ljudi sa svih strana sveta.

Guarana Foam fest: Pena potopila Beograd! Stanija na topu, poznati u vip ložama (Foto)



Velika svetska di džej imena oduševila su svojim setovima posetioce, pa je Arena bila puna do osam časova ujutru, kada je svojim nastupom Dejv Flojd zatvorio festival.



Prvi je, nešto posle 20 časova nastupio di-džej Pantelis iz Grčke, nakon koga su se za miksetom pojavili Arno Kost, Kurd Maverik, Aleks Gaudino i drugi, da bi u dva sata iza ponoći iz topova i penopada potekle stotine hektolitara pene.





Sjajno ozvučenje i odlična produkcija oduševili su i one najzahtevnije, ali i vip goste festivala među kojima su se našli i srpski vaterpolisti. U peni su uživali i Veljko i Anastasija Ražnatović sa društvom, dok je Ceca zbog privatnih obaveza bila sprečena da prisustvuje festivalu iako je zakupila jednu od vip loža.



I Vladimir Stanojević, Milica Jelić, Jelena Marković, Natasa Savija i mnoge druge poznate face pratile su festival iz loža, koje su bile popunjene do poslednjeg mesta. U Areni je bilo i nekoliko hiljada stranaca među kojima najviše Nemaca, zatim Španaca, Poljaka, Portugalaca i drugih.







Na pena-topovima ovogodišnjeg Foam festa našle su se starlete, manekenke, pevačice, a najveće ovacije prisutnih izazvale su starleta Stanija Dobrojević, manekenka Goca Radić i pevačica Dijana Janković. Devojke su u tri sata iza ponoći stale iza topova što je podiglo temperaturu do usijanja, nakon čega je usledilo hlađenje hektolitrima pene.











Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>