Region

Svet

Ivan i Jelena Bosiljčić unajmili telohranitelja?!

Iako izgledaju kao nežan, tih, miran i povučen par koji ni komarac ne bi napao, izgleda da Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić ne misle baš tako!

Ivan i Jelena Bosiljčić unajmili telohranitelja?!



Naime, pop pevačica i glumac, po svemu sudeći, smatraju da nije baš bezbedno šetati pred masom bez telohranitelja, pa su, možda po ugledu na bliskog prijatelja i Jeleninog saradnika Željka Joksimovića, rešili da i oni imaju “zaleđinu” i na Filmskim susretima u Nišu pojavili su se sa “gorilom”!

Na festival na kome je zvezdi Šotrinih serija uručena nagrada za najbolji glumački par zajedno sa Slobodom Mićalović, Bosiljčić se pojavio u velikom stilu, pa je mnogim njegovim obožavaocima bio otežan prilaz do omiljenog glumca:

"Ivan i Jelena su od samog ulaza imali pored sebe momka koji ih je čuvao, a zašto im je obezbeđenje uopšte bilo potrebno, to ne zna niko. Jeste da su delovali kao prave svetske zvezde kada pored njih ide “gorila”, ali mislim da za tim zaista nije bilo potrebe, jer glumcima nikada nije bila ugrožena bezbednost na festivalu. Ovo je manifestacija koja se organizuje upravo u čast glumaca, a publika nikada nije bila nasrtljiva ni neprijatna prema nekome od njih" - kaže za “Alo!” izvor koji se našao na licu mesta.

Kako bismo proverili da li je obezbeđenje možda bilo deo organizacije, pozvali smo direktora Filmskih susreta Srđana Savića, koji nam je rekao:

"Naše obezbeđenje nikada nije čuvalo lično glumce, već smo u organizaciji imali samo one ljude koji stoje kod bine. To je njihovo individualno pravo. U istoriji, i dugi niz godina koliko sam direktor, nisam se susreo sa tim da glumce ovde neko čuva, pa čak ni kada su nam u gostima bile najpoznatije svetske zvezde. Ne znam šta bih rekao, svako ima svoje pravo i možda su to uradili zbog lošeg iskustva koje imaju. Rade Šerbedžija je, recimo, bio ovde i nije bilo potrebe za takvim čuvanjem. Ja ne želim da komentarišem to, njih dvoje su imali lično pravo da unajme koga hoće" - rekao je za naš list gospodin Savić.

Autor:J.B
Izvor: Alo
Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>