Region

Svet

Guarana Foam fest: Svi u penu! (Foto)

Kombank Arena večeras će biti poprište najvećeg scensko-muzičkog spektakla u jugoistočnoj Evropi.

Guarana Foam fest: Svi u penu! (Foto)



Četvrti po redu Guarana Foam fest startuje u 20 časova nastupom di-džej Pantelisa iz Grčke, nakon čijeg nastupa će pred miksetu stati i Kurd Maverik, Aleks Gaudino, Ralf Gud, Arno Kost, Daren Emerson, ali i Milinka Radišić, Pleja i mnogi drugi. Na tri stejdža nastupiće preko trideset di-džejeva, a program će trajati duže od 12 časova.



Penušavi balončići sa ledenih kula će poteći dva sata iza ponoći, a očekuje se da će preko 15 hiljada ljudi uživati u više stotina hiljada hektolitara pene.

Biće ovo jedan od najbolje organizovanih događaja ove vrste u regionu, čemu u prilog ide spektakularna scenografija postavljena u Areni, ali i poslednja reč tehnike kada je ozvučenje u pitanju. Kapije najveće srpske dvorane otvaraju se u 20 časova kada kreće i program festivala.



Na organizaciji četvrtog po redu Guarana Foam festa, poslednjih mesec dana radilo je, u okviru AIESEC programa stručne prakse, 40 studenata iz 30 zemalja. Ovaj multinacionalni tim imao je zadatak da u svojim zemljama predstavi Guarana Foam fest, ali i kulturnu i istorijsku baštinu Beograda i Srbije. Svojim radom uspeli su da na festival dovedu više od 1500 stranaca, među kojima su Španci, Portugalci, Italijani, Poljaci, Nemci...



Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>