Svet

Region

Sin Silvestera Stalonea umro zbog bolesti srca, nije bio drogiran

Nakon obdukcije i toksikoloških ispitivanja ustanovljeno je kako pokojni sin glumca Silvester Stalonea Sage nije umro zbog predoziranja, već od bolesti srca.

Sin Silvestera Stalonea umro zbog bolesti srca, nije bio drogiran



Uprkos sumnjama da je sin Silvester Stalonea umro zbog predoziranja drogom, posle obdukcije i toksikoloških ispitivanja u Los Anđelesu utvrđeno je kako se glavni razlog njegove smrti krije u srčanoj bolesti.

U njegovu telu nisu pronađene droge već samo lek protiv bolova. Kao službeni uzrok smrti navedena je aterosklerotska bolest koronarnih arterija, a celokupni izvještaj patologa očekuje se tek sledeće nedelje. Prema rečima njegovih prijatelja, pokojni Sage je vodio neuredan stil život, uglavnom se hranio brzom hranom, pio gazirana pića, pušio i uzimao lekove na recept.

U periodu od 10 godina uspostavljena mu je dijagnoza šuma na srcu. Nakon njegove smrti 13. jula, pojavila su se nagađanja da je umro zbog predoziranja lekovima jer je mrtav pronađen u svom stanu dok su oko njega po celoj sobi bile rasute bočice sa pilulama.

Kružile su i glasine da je bio diler lekova, a sudeći prema izvorima američkog portala TMZ, nije bio zavistan od droge.

"Bio je debeljuškast, a narkomani su uglavnom veoma mršavi" - tvrdi izvor.

Porodični prijatelj Staloneovih, Skot Ros, progovorio je o dobijenim podacima o smrti.

"Sageu je bio ustanovljen šum na srcu u desetoj godini, vodio je neuredan stil života, bio je zavisni pušač, pušio je dve paklice cigareta dnevno i pio puno gaziranih pića"- zaključio je.

Autor: J.B.
Foto: internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>