Nikolina Pišek: Iz novina sam saznala da sam sa Šapićem u vezi

Hrvatska voditeljka Nikolina Pišek otkrila je u emisiji "Eksliziv" da li je u vezi sa vaterpolistom Aleksandrom Šapićem, kao i da joj je jako bitno mišljenje njene majke.

Nikolina Pišek: Iz novina sam saznala da sam sa Šapićem u vezi"Gospodina Šapića ne poznajem. Saznala sam za to ime kada su me novinari zvali da pitaju da li smo u vezi. Nikada nismo bili u kontaktu, tako da teško da bismo mogli da budemo u takvoj vezi" - izjavila je Nikolina i dodala: "Brinem šta će mama reći! Povezuju me sa mnogim muškarcima. Ispade da sam vrlo promiskuitetna osoba" - zaključila je poznata voditeljka.

Autor: J.B.
Foto: internet

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

Met Dejmon usled nezgode ostao na Marsu! VIDEO

Met Dejmon usled nezgode ostao na Marsu! VIDEO

U bliskoj budućnosti, astronaut Mark Vatni usled nezgode ostaje sam na Marsu. On pokušava da preživi na negostoljubivoj planeti, sa ograničenim zalihama, udaljen 55,758,006 kilometara od Zemlje.

Tekstualna vest29. avgust 2015

Moje poreklo: Da li postojimo pre i posle smrti? VIDEO

Moje poreklo: Da li postojimo pre i posle smrti? VIDEO

Film ''Moje poreklo'' je američka naučno-fantastična drama koju je napisao, režirao I producirao Mike Cahill. Film je premijerno prikazan na ''Sundance''  Festivalu 18. Januara, 2014. Godine.  ''Moje poreklo'' dobio je nagradu za najbolji dugometražni film na festival  ''Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya''. 11. Oktobra 2014. godine.

Tekstualna vest28. avgust 2015

Bagul je u potrazi za novim žrtvama! VIDEO

Bagul je u potrazi za novim žrtvama! VIDEO

Od reditelja filma „Citadela“ i producenta filmova „Paranormalna aktivnost“ i „Astralna podmuklost“ stiže horor godine! "Zlokoban 2" je jezivi nastavak kultnog filma iz 2012. godine.

Tekstualna vest26. avgust 2015

Svet

Region