x
Svet
Nikolina Pišek: Iz novina sam saznala da sam sa Šapićem u vezi
31. avgust 2012. 10:41
Hrvatska voditeljka Nikolina Pišek otkrila je u emisiji "Eksliziv" da li je u vezi sa vaterpolistom Aleksandrom Šapićem, kao i da joj je jako bitno mišljenje njene majke.


"Gospodina Šapića ne poznajem. Saznala sam za to ime kada su me novinari zvali da pitaju da li smo u vezi. Nikada nismo bili u kontaktu, tako da teško da bismo mogli da budemo u takvoj vezi" - izjavila je Nikolina i dodala: "Brinem šta će mama reći! Povezuju me sa mnogim muškarcima. Ispade da sam vrlo promiskuitetna osoba" - zaključila je poznata voditeljka.

Autor: J.B.
Foto: internet

   
| More    
Voditeljka Nikolina Pišek koja trenutno odmara u Francuskoj, pohvalila se na Fejsbuku blaženim stanjem i pokazala koliko uživa u trudnoći, međutim, naišla je na prilično oštre komentare i optužbe da nije dobra majka.
4. avgust 2014. 11:35
Zgodna voditeljka televizije B92 Nikolina Pišek, koja ovih dana uživa bez obaveza i odmara u San Tropeu, bila je jedna od zvanica na gala večeri koju je organizovao holivudski glumac Leonardo DiKaprio.
26. jul 2014. 12:31
Voditeljka Nikolina Pišek, prvi put nakon što je pre skoro šest meseci saznala da je trenutak kada je srećnu vest saopštila svom suprugu, opisuje kako je na to reagovala njena ćerka i i ističe da se do sada uopšte nije ugojila, kao i da će stvari za bebu kupovati tek pred sam porođaj.
18. jul 2014. 21:19
Nikolina Pišek i njen suprug Vidoje Ristović postaće roditelji. Iako još uvek zvanično nisu potvrdili ovu informaciju, prema rečima izvora, voditeljka se nalazi u četvrtom mesecu trudnoće i s nestrpljenjem iščekuje dan kada će se ponovo ostvariti u ulozi mame.
15. jul 2014. 18:22
Voditeljka Nikolina Pišek prošetala je centrom Zagreba sa svojim suprugom Vidojem Ristovićem, a ono što je sve iznenadilo bila je njena mršava linija, na čelu sa premršavim nogama koje su malo kome ostale neprimetne.
24. jun 2014. 11:36
Nikolina Pišek napravila je lapsus u emisiji "Bulevar B92", kada je najavljujući prilog o seriji rađenoj prema njenom istoimenom romanu, prekrstila uspešnu književnicu Milicu Jakovljević, poznatiju kao Mir Jam.
28. april 2014. 16:11
Nikolina Pišek ponovo se našla u ulozi modnog kritičara kada je u emisiji Bulevar iskritikovala izgled naše najveće folk zvezde Svetlane Cece Ražnaović. Šarmantna voditeljka se našalila na račun pevačicine frizure tokom jučerašnjeg suđenja.
10. april 2014. 13:39
Nikolina Pišek je nedavno usvojila štene i to lutalicu. Njena nova prijateljica je dobila veoma neobično ime za jednog psa. Naime, Nikolina ju je nazvala po poznatoj glumici, i time iznenadila svoje fanove.
9. april 2014. 21:35
Nikolina Pišek prokomentarisala je kreaciju Severine Vučković koju je nosila na ztvaranju beogradskog Fashion Weeka. Voditeljka poznata po britkom jeziku izjavila je kako joj pevačica liči na likove iz naučno fantastičnih filmova.
2. april 2014. 09:36
Nikolina Pišek i Vidoje Ristović, otkako su se venčali uživaju u svojoj ljubavi, ali ne opterećuju se time da imaju zajedničku decu. Nikolina ne poriče da bi bila srećna ako ostane u drugom stanju, ali pošto i ona i njen suprug imaju decu, sve su prepustili slučaju.
5. mart 2014. 23:10

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Milica Pavlović - Alibi


Svakim danom 00:00

Novi spot Milice Pavlović za pesmu "Alibi"

Milena Ćeranić - Pesma sa posv


Svakim danom 00:00

Novi spot Milene Ćeranić za pesmu "Pesma sa posvetom".
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus