Region

Svet

Jasna: Marijana Mićić mora da se iseli iz našeg stana! Voditeljka poručila: Ne zanima me ta priča

Jasna Milunović, zakonita supruga dečka Marijane Mićić, prošle nedelje osula je paljbu po Ognjenu i voditeljki rekavši da je sa dvoje dece izbačena iz stana da bi se u njega uselila Mićićeva.

Jasna: Marijana Mićić mora da se iseli iz našeg stana! Voditeljka poručila: Ne zanima me ta priča



“Uzela sam advokata i podnela tužbu za telefonsko uznemiravanje, hakovanje mog profila na Fejsbuku, maltretiranje… Moj motiv nije jedan muškarac nego moja deca, i za to ću se boriti na sve načine”, kaže za “Blic” Jasna Milunović, supruga Ognjena Milunovića, sa kojim se zabavlja poznata TV voditeljka Marijana Mićić.

Ognjen Milunović do skoro nije bio poznat javnosti, vlasnik je kafića u centru Beograda i potiče iz jako imućne porodice. Voditeljka i on otpočeli su svoju ljubavnu romansu pre godinu dana. U početku su uspevali da je sakriju od očiju javnosti, međutim, mediji su ih više puta slikali na raznim događajima, a poslednje u nizu fotografija bile su sa njihovog zajedničkog odmora u Crnoj Gori.

Na pitanje da li će zatražiti razvod, jer je ranije naglasila da od zvanične rastave nema ništa dok ona i deca ne budu situirana, Jasna Milunović odgovara: “Naravno! Ja sam dostojanstvena žena i neću ostati u braku sa čovekom koga nije briga što mu ćerka kreće u prvi  razred i što nema knjige, dok on putuje sa svojom devojkom i troši novac na nju! Tražim da se mojoj deci vrati stan u kojem su rođena i koji im pripada. On (Ognjen, prim. nov) mi ne treba. Marijana može da ga vodi svojoj kući, ali iz našeg stana će morati da izađe!

Marijana Mićić se ovih dana vratila sa odmora na kome je bila sa Ognjenom Milunovićem.

“Uopšte me ne zanima ta priča. Mi se nismo oglašavali tim putem i nismo pominjali sud i tužbe. Bar ja nisam. Vratila sam se odmora i u Beogradu sam, ali na privatna pitanja uopšte neću da odgovaram”, rekla je voditeljka.

Izvor: Blic
Foto: Puls

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>