Region

Svet

Lepa Brena tri meseca ne sme da nastupa

Posle zdravstvenih problema koje je imala krajem jula, Lepa Brena  je primorana da naredna tri meseca provede u što mirnijem okruženju bez stresa i tenzije. Folk diva boravi u porodičnoj kući na Bežanijskoj kosi, gde je sve podređeno njenom oporavku, a predstoje joj i stalne zdravstvene kontrole.

Lepa Brena tri meseca ne sme da nastupa



Velika balkanska zvezda, kako “Blic” saznaje, uplašila se za svoje zdravlje kada je pre mesec dana hitno hospitalizovana zbog tromboze u potključnoj veni, posebno jer je sličan problem imala i ranije. Naime, 2004. Breni je ruka poplavela i počela da trne jer je došlo do začepljenja glavne vene. Budući da su ovakvi zdravstveni problemi mogli da dovedu do tragičnog ishoda, ne čudi što je Brena odlučila da se izoluje od javnosti i posveti se sebi i svom zdravlju.

“Brena je kod kuće jer se u svom domu oseća najopuštenije. Bila je desetak dana na Zlatiboru i nadisala se planinskog čistog vazduha, i po povratku je odlučila da do daljnjeg boravi u svojoj kući. Okruženja je pažnjom i ljubavlju najbližih, jer joj to najviše treba u ovoj situaciji. Sve je podređeno njenom oporavku, a suprug i deca veoma brinu o njoj. Njena dugogodišnja prijateljica Kata, kao najveća pomoć u kući, zna šta joj najviše godi i vodi računa da se ni jednog trenutka ne uznemiri”, otkriva izvor blizak porodici Živojinović.

Supruga nekadašnje velike teniske zvezde, Slobodana Živojinovića, u intervjuima je posle prvog problema sa zgrušavanjem krvi često izjavljivala da ju je bolest naterala da uspori i da drugačije postavi prioritete u životu. Otad Brena češće boravi u prirodi, bavi se jogom i zdravije se hrani, ali je ipak njen organizam podložan trombozi i svesna je da mora da se dodatno pozabavi time.

“Brena je disciplinovana kada je zdravlje u pitanju jer vežba, brine o ishrani, ne pije i ne puši, ali ponekad se preforsira kad je posao u pitanju. Izgleda da je sada, ipak, ozbiljno shvatila upozorenje svog organizma i neće se više forsirati iznad mogućnosti kad već zna šta može da se desi. Već je dovoljno postigla u životu da ne mora da se sekira i ulaže napor”, zaključio je izvor “Blica”, dok su nam Brenini saradnici poručili da se pevačica odmara i od pojavljivanja u medijima.

Autor: J.B.
izvor: Blic
foto: Blic,

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>