Region

Svet

Martina Vrbos raskinula sa dečkom i smršala sedam kila (Foto)

Učesnica „VIP Survajvera“ i pevačica Martina Vrbos rešila je da ostavi crnogorskog biznismena albanskog porekla Alberta Camaja, a usput i da smrša sedam kilograma.

Martina Vrbos raskinula sa dečkom i smršala sedam kila (Foto)



Pomoću rigoroznih dijeta, ali i nervoze zbog ljubavi i posla, liniju je dovela do savršenstva. Odlučila je da otputuje u Poreč sa svojim prijateljem, frizerom Milošem Pavlovićem, i pokaže svima kakvo telo ima.

"Odsela je u luksuznom hotelu „Valamar rivijera“, gde se oporavljala od raskida, koji je usledio nakon koncerta Cece Ražnatović u budvanskoj diskoteci „Top hil“ - kaže izvor blizak pevačici.



Njih dvoje su se u poslednje vreme često svađali, pa je Martina rešila da mu saopšti da prekida vezu, što je on veoma teško podneo. Pozvali smo bivšu „survajverku“.

"To je sada prošlost. Osećam se odlično, vreme je za promene i nove ljubavi! Krenula sam od odmora. S prijateljem sam nekoliko dana uživala u samom centru Poreča, a najveći deo vremena provodili smo na ostrvu Sveti Nikola. Redovno sam posećivala i spa-centar hotela „Dijamant“ - kaže Martina, koja će početkom jeseni publiku obradovati novim singlom.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir
Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>