Region

Svet

Ceca smanjila grudi (Foto)

Nisam neko ko se kaje. Svako je u datom momentu imao svrhu postojanja u mom životu. Šta je bilo, bilo je. Dok je trajalo, bilo je lepo, rekla je Svetlana - Ceca Ražnatović odgovarajući na pitanje magazina "Stori" da li se kaje zbog ljubavnih odluka.

Ceca smanjila grudi (Foto)



Tridesetdevetogodišnja pevačica otkrila je da trenutno nije zaljubljena i da joj se niko ne udvara, ali da joj to ne predstavlja prepreku da bude srećna. Kada naiđe onaj pravi, koji bi trebalo da bude mentalno i fizički zdrav, Ceca bi se rado odlučila na još jedno dete jer, kako ističe, decu rađa isključivo iz ljubavi.
 
Pevačica ne krije da je u ljubavnoj vezi dominantna, ali i da istovremeno poštuje želje i navike svog partnera. Kompromis i poštovanje ključni su za jednu uspešnu vezu i toga se uvek pridržava.

Folk pevačica osvrnula se u intervjuu i na sve češće pojavljivanje njene dece Anastasije i Veljka u medijima. Podržava ponašanje svojih naslednika, ali ne i objavljivanje njihovih privatnih fotografija u novinama. Ceca osuđuje novinare da previše zadiru u Anastasijinu i Veljkovu privatnost i smatra da ih mediji na taj način zloupotrebljavaju.

U intervju za "Stori", potvrdila je priče o tome kako je estetskom operacijom smanjila grudi, ali je istakla da je to uradila prvenstveno iz zdravstvenih razloga. Za razliku od grudi, Ceca Raznatović tvrdi da korekciju usana nikada nije radila.

Svetlana - Ceca Ražnatović izjavila je u intervju za magazin "Stori" da je snagu za najveće životne izazove pronalazila u svojoj porodici. Prema njenim rečima, najveću podršku da prevažiđe probleme pružala joj je rođena sestra Lidija Ocoljković. U trenucima velikih nesreća, kada su joj mnogi okretali leđa, Lidija je bila uz nju i često u najtežim trenucima bila kolateralna šteta.

"Otkad znam za sebe, najveću podršku imam u svojoj rođenoj sestri Lidiji, koja mi je mnogo pomogla u veoma lošim i teškim trenucima. Lidija je zarad mene podnela velike žrtve. Bila je i kolateralna šteta u mojim najtežim trenucima. Ali, mi smo to zaboravile i idemo dalje", rekla je pevačica.



Porodica i optimističan duh daju energiju pevačici da nastavi dalje. Nikada ne da na sebe, čuva svoj ponos i dostojanstvo, čemu ju je naučio bivši suprug Željko Ražnatović Arkan. Brak sa njim ostao je pevačici u najlepšem sećanju, a njegova ogromna ljubav pomogla joj je da sazri. Za veze koje su usledile nakon njegove smrti Svetlana Ražnatović kaže da su bili emotivni promašaji.


Autor: M.R.
Izvor: Blic
Foto: V.Lalić / Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>