Svet

Region

Metju Mekonahi: Drastične promene zbog nove uloge (Foto)

Četrdesetdvogodišnji holivudski glumac Metju Mekonahi započeće sredinom septembra snimanje svog novog filma "The Dallas Buyer's Club".

Metju Mekonahi: Drastične promene zbog nove uloge (Foto)Za potrebe filma, Metju će morati da oslabi čitavih 13 kilograma, zbog čega je promenio dosadašnji režim ishrane i podvrgao se novom. Pije dosta čaja, upražnjava kardio vežbe i dnevno ima pet visokoproteinskih obroka.

Ovaj simpatični srcelomac imaće nešto ozbiljniju ulogu u novom filmu, iako smo ga najčešće viđali u romantičnim komedijama. Naime, glumiće muškarca koji boluje od side.

"Igram muškarca koji je bolestan i dao bi sve da bude zdraviji, ali nije. Za mene je ovo više mentalna stvar nego fizička. Oslabiću koliko moram. Na dobrom sam putu, i to je ono što moj posao zahteva od mene", izjavio je Metju.

Na najnovijim fotografijama koje su snimljene u Njujorku jasno se vidi da je Mekonahi već sada znatno oslabio. Skratio je i dugu kosu po kojoj je bio prepoznatljiv, što njegovu pojavu čini još mršavijom.

Autor: B.B.
Foto: DailyMail

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>