Svet

Region

Zašto britanski tabloidi nisu objavili slike nagog princa Harija!?

Britanska štampa danas nije objavila fotografije nagog princa Harija koje su juče preplavile internet, pošto je kraljevska porodica poručila da bi to predstavljalo ugrožavanje njegove privatnosti.

Zašto britanski tabloidi nisu objavili slike nagog princa Harija!?



Britanski tabloidi posvetili su mnoštvo strana priči o prinčevom provodu u hotelskom apartmanu u Las Vegasu, uz upozorenje kraljevske porodice da bi objavljivanjem fotografija - koje su milioni ljudi videli na internetu - ugrozili prinčevu privatnost.

Princ Hari golišav: Kraljevska porodica u šoku! (Foto 18+)
Upućeni kažu da je štampa uslišila želju Bakingemske palate zbog velike afere prisluškivanja za koju je optužen tabloid Njuz of d vorld (News of the World) i procesa protiv drugih tabloida.

Bivši urednik tabloida Nil Volis ocenio je da štampa posle odustajanja od punog praćenja skandala deluje kao da se "plaši sopstvene senke".

Tabloid San smislio je kreativno rešenje problema - na naslovnoj strani objavio je fotografiju na kojoj jedan od zaposlenih u listu, po imenu Hari, imitira poze sa prinčevih fotografija.

Sajt posvećen slavnima TMZ objavio je juče dve fotografije na kojima 27-godišnji princ nag grli nepoznatu, takođe nagu devojku.

TMZ navodi da je britanski princ ostao bez odeće prošlog petka, tokom igre bilijara u svlačenje.

Na snimcima se vidi sto za bilijar, ali nije jasno da li je u sobi bilo još nekoga osim princa i devojke.

Na sajtu je navedeno da su se princ i njegovo društvo najpre zabavljali u hotelskom baru, a da su se potom preselili u njegov apartman.

Autor: S.P.
Izvor: Beta

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>