Region

Svet

Akademija debelih: Jovan u ulozi reportera, Mariju posetila porodica!

Od samog početka dana, takmičari su obasuli čestitkama Mariju, kojoj je bio rođendan. Poželeli su joj da smrša i da izgleda što bolje po izlasku sa Akademije.

Akademija debelih: Jovan u ulozi reportera, Mariju posetila porodica!



Za doručak su ovog jutra dobili, njima omiljene, palačinke. Marija je na pitanje da li može da pretpostavi koje će joj iznenađenje biti priređeno odgovorila da bi, najviše od svega, volela da vidi svoju porodicu, eventualno ode u spa centar kako bi se opustila.

Po povratku sa iscrpnog treninga koji je bio baziran na kardio delu, takmičari su počeli da diskutuju o tome koje bi iznenađenje moglo sačekati Mariju za rođendan. Očekivanja većine takmičara bio je nastup uživo nekog orkestra, tamburaša ili trubača. Složili su se da je opuštanje uz muziku neophodno.

Takmičari su dobili pismo koje je čitao Laza. U pismu se, između ostalog, pohvaljuje Miloš na odlično odrađenom poslu reportera, a pošto su sagledane mogućnosti takmičara u ulozi novinara, odlučeno je da priliku da se oproba kao reporter ovoga puta ima Jovan. Dobio je zadatak da u roku od sat vremena osmisli pitanja za intervju sa 5 takmičara, a da intervju sa njima traje maksimalnih 10 minuta. Intervju sa Marijom je pored standardnih pitanja iskoristio i da joj čestita rođendan.

Mariju su uveče posetili kćerka, sin i suprug. Doneli su tortu i lubenicu. Svi takmičari su ih sa oduševljenjem dočekali. Kada je krenula muzika za ples, prva je sa Marijom zaplesala njena kćerka, a onda i ostali. Miloš je prvo plesao sa Zoricom, koja mu je instiktivno prislonila glavu na grudi.

Toma i Marijin sin su odigrali partiju stonog tenisa ispred kuće, a zatim je čitava porodica odigrala meč. Prvo u dva tima, muški i ženski, da bi se u sledećem meču iskombinovali. Iako je ženski tim igrao atraktivnije, muški tim je na kraju pobedio. Došlo je vreme da Marijina porodica napusti Akademiju. Pozdravili su se, i uz želje da Marija uspe da smrša, napustili dvorište Akademije debelih.

Autor: B.B.
Izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>