Region

Svet

Ana Sević otkriva: Sviđaju mi se žene!

Ova lepotica je otkrila da se često okrene za lepom ženom, ali za nešto više od toga bi morala ponovo da se rodi!

Ana Sević otkriva: Sviđaju mi se žene!



Pevačica i voditeljka Ana Sević za jedan ovdašnji dnevni list otkriva da joj se dopadaju lezbijke, ali da nije jedna od njih!

Još otkriva da nikad nije bila ucenjena da mora da spava s nekim kako bi dobila posao, i priznaje da sebe i dalje smatra početnicom.

- Dobro, možda nešto iskusnijim početnikom! Čovek se uči dok je živ i tek me čeka rad, rad, rad. Ja sam od onih koji gledaju u svoje dvorište i mnogo mi se sviđa kako sam ga uredila. Kod komšija ne zavirujem.

Kako si živela pre takmičenja za Zvezde Granda?

- Lepo, isto kao i sada. Stil života mi je isti. Bila sam okružena ljudima koji me vole i koje volim. Tako je i sada i to je najbitnije.

Skoro si ugradila silikone i još nisi javno pričala zašto si to uradila. Zbog čega si povećala grudi?

- Iskrena da budem, nemam potrebu da iznosim svoj medicinski karton u javnost. Sve što čovek radi treba da radi zbog sebe, a ne zbog drugih. Uvek sam se dobro osećala u svojoj koži, ali moramo biti i praktični (smeh).

Imaš li više udvarača zbog silikona i šta ti dečko kaže za novi izgled?

- Komentar dečka vam ne mogu reći. Ne zato što ga sebično i ljubomorno čuvam, nego zato što ga nemam. Zadovoljna i ispunjena žena sija i privlači svojom energijom. Mislim da mi žene više pridajemo značaj nekim stvarima nego oni, a ko te voli taj te voli pa i treća ruka da ti izraste.

Bila si u Egiptu i pisali smo da si dobila ponudu jednog bogatog šeika. O čemu se tačno radi? Zlato, dukati?

- Čik, čik, čik pogodi (smeh). Oni su vrlo simpatični i živo me zanima šta bi se desilo kad bi im neka rekla "da".

Jesi li na tom putovanju otkrila neku dobru plažu za vođenje ljubavi?

- Sve i da sam htela da imam seks pored mora, nisam mogla. Moram priznati da plaže Hurgade nisu baš impozantne, a moja drugarica s kojom sam bila na odmoru umreće od smeha kad vidi ovo pitanje.

Šta misliš o onoj: "Ma, ne mora da bude bogat, a ni neki lepotan. Važno mi je da me voli"?

- Da me voli i da ga volim. I da nam večno sunce sreće sja. Mora i da me razume. Ima tu mnogo koječega, ali je ljubav osnov svega. Gde ima ljubavi, ima lepote, a gde ima lepote, ima i para.

Da li te je ikada privukla neka žena?

- Često se okrenem za lepom ženom i uvek prokomentarišem - ništa lepše od lepe žene! Ali da bi me neka privukla, morala bih ponovo da se rodim. Nemam ja ništa protiv, ali nisam iz te priče.

Stariji ili mlađi muškarci?

- Tu, mojih godina. Mada, kada prorade leptirići i srce preskoči, nema pravila. Čudna je to zverka.

Jesi li ikada bila prevarena u vezi?

- Moram da priznam da sam u svakoj vezi imala ljubav i poštovanje. Svesni smo vremena u kome živimo i, nažalost, mnoge stvari su iskrivljene i naopake. Poštovanje je za mene amin i bez njega ne može ništa da postoji. Muškarac mora biti muškarac i mora da zaštiti ženu po svaku cenu. Kad nije tako, ja se okrenem i odem.

Imaš li naviku da se svetiš?

- Oprostim, ne zaboravim, ali ne sudim jer nije na meni.



Autor: M.R.
Izvor: Kurir
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>