Svet

Region

Tri nedelje nakon razvoda: Tom Kruz nikad lošijeg izgleda! (Foto)

Holivudski glumac Tom Kruz i dalje se oporavlja od šoka koji ga je zadesio u junu, kada je njegova supruga Keti Holms, nakon pet godina, zatražila razvod braka.

Tri nedelje nakon razvoda: Tom Kruz nikad lošijeg izgleda! (Foto)



Iako se pretpostavljalo da se Tom sasvim solidno oporavlja, fotografije snimljene u proteklih mesec dana govore drugačije. Naime, na fotografijama se jasno vidi kako je razvod uticao na 50-godišnjeg glumca, a nesumnjivo je da je izgubio dosta kilograma.

Kako pišu mediji, Tom se nakon Ketine zvanične odluke za raskid braka više posvetio poslu. Navodi se i da su članovi porodice zabrinuti za njega, što on ignoriše.

"Tomovi prijatelji i porodica su ga zamolili da predahne, međutim on neće ni da čuje. Odbija da uspori sa obavezama i kao da nije svoj. Ne trenira kao ranije i ne jede uopšte. Odeća na njemu jednostavno visi", izjavio je izvor.

Izvor je takođe otkrio: "Njegov način suočavanja sa ovim je predanost poslu, ali rezultat toga nikako nije dobar. Ne vodi računa o sebi i rizikuje da izgubi ljude koji brinu o njemu i žele mu dobro".





Autor: B.B.
Foto: Daily Mail

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>