Region

Svet

Tisa hladna za Jelenu Rozgu?

Hravtska pevačica Jelena Rozga pred nastup u Novom Bečeju kaže da se neće kupati ni u Tisi, jer ni u more ne ulazi ako voda nema 25 stepeni.

Tisa hladna za Jelenu Rozgu?



Novobečejci su navikli da krajem avgusta susreću estradne zvezde po tiskim čardama ili na plaži, ali Jelenu Rozgu ipak neće videti u kupaćem kostimu.

Popularna splitska pevačica u petak 24. avgusta prvi put će posetiti varošicu na obali Tise, gde nastupa na otvaranju „Velikogospojinskih dana“.

Hvali domaćine i ističe da je od svog menadžera Saše Đorđevića čula sve najlepše o poznatoj turističkoj manifestaciji koja je postala prepoznatljiva u regionu.

Drago joj je što će zajedno sa Tonijem Cetinskim biti deo fešte i poručuje da će dati sve od sebe da zabava bude što kvalitetnija. U čistu i toplu Tisu, međutim, neće ulaziti!?

Gledaću Tisu, ali se neću kupati. Prava sam Dalmatinka, ni u more ne ulazim ako voda nema 25 stepeni - kaže nekadašnja pevačica „Magazina“, koja poslednjih godina uspešno gradi solo karijeru.

Objašnjava i da svaki dan negde peva, u pogonu je „100 na sat“, tako da nema vremena za odmor.

"Mi pevači odmaramo se kada normalni ljudi idu da rade - legnemo oko šest - sedam ujutru i spavamo do 16 - 17 časova. To je meni normalno, navikla sam jer sam u ovom poslu već 16 godina. Kada ne radim, onda pokušavam da ranije legnem i da se probudim u normalnije vreme", ističe Rozga.

Autor: S.P.
Izvor: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>