Zanimljivosti

Film

Vesti

duet najnovije vesti - strana 20

Emina Jahović i Dženan Lončarević snimaju duet

Emina Jahović i Dženan Lončarević snimaju duet

Iako je u osmom mesecu trudnoće Emina Jahović vredno radi, a novo iznenađenje za sve fanove popularne pevačice uslediće za "Dan zaljubljenih" kada će predstaviti svoj prvi duet sa Dženanom Lončarevićem, pesmu radnog naziva “Beograd priča”. Pesma je nastala još pre godinu dana, a Emina je u međuvremenu razmišljala sa kojim bi od kolega mogla da je iznese na pravi način, da bi na kraju izbor pao na Dženana, kome se pesma dopala na prvo slušanje.

Pročitaj više

Dara Bubamara i Cvija snimili duet! U spotu i seksi Soraja (Video)

Dara Bubamara i Cvija snimili duet! U spotu i seksi Soraja (Video)

Na devetom spratu jedne zgrade u Beogradu u klubu Mr Stefan Brown Dara Bubamara i Cvija su snimili spot za pesmu “Noć za nas”! O ovoj pesmi se već mnogo priča a vi imate priliku i da je prvi premijerno i čujete. U spotu se osim Dare koja peva sa Cvijom pojavljuje i Soraja Vučeljić, devojka koja se takmiči za titulu najseski Plejboj zečice. Cvija nam objašnjava kako je došlo do toga da baš sa Darom snimi duet kao i odakle jedna od najpoželjnijih devojaka Sara u njegovom spotu.

Pročitaj više

Saša Kovačević: I dalje čekam duet sa Cecom

Saša Kovačević: I dalje čekam duet sa Cecom

Odlukom Skupštine opštine Zemun, Saša Kovačević proglašen je za zaslužnog građanina ove opštine. Priznanje mu je uručeno na svečanosti povodom Dana opštine Zemun u Madlenijanumu. "Moram priznati da nisam očekivao ovakvu nagradu, jer to obično dobijaju ljudi iz istorije umetnosti, pesnici ili književnici, a ne pevači. Bilo mi je malo čudno kad su me kontaktirali i rekli mi o čemu se radi, ali s obzirom na to da sam odrastao u Zemunu od srca sam primio povelju i prezadovoljan sam, kao i moja porodica."

Pročitaj više

>