x

Sve na portalu o:

Sila

Serija Sila večeras: Murat krivi Borana i Firuza za smrt svojih roditelja, planira surovu osvetu! (Foto)
Boran dolazi Fevziju u posetu i zatiče Murata ispred očeve sobe koji zabrinuto čeka lekara. Iako mu je Firuz otkrio celu istinu, Boran od Murata saznaje da ga je Fevzi usvojio onog momenta kada su Zinar i Firuz ubili njegove roditelje.
14. jun 2014. 17:29
Serija Sila večeras: Firuz otkriva Boranu tajnu! Pleme pritiska Berzana da izvrši presudu! (Foto)
Fevzijevo stanje se pogoršava i moli ženi da mu ne kaže celu istinu, doktori ga prebacuju u salu. Murat dolazi u Fevzijevu sobu, ali zatiče krevet prazan, saznaje da je na intenzivnoj nezi. U sobi pored kreveta zatiče kofer pun novca.
13. jun 2014. 17:35
Serija Sila večeras: Hasan priznaje Boranu ko je zaista pucao u njegovog oca! (Foto)
Dilaver je presrećan što je ponovo u zagrljaju Džeren, konačno može da uživa u ljubavi žene koju voli. Sila, Narin i Zehlija posećuju decu u školi kako bi se uverile da je sve u redu.
12. jun 2014. 17:17
Serija Sila večeras: Berzan odustaje od izvršenja presude! Džeren priprema Dilaveru iznenađenje! (Foto)
Fevzan govori supruzi da je miran zato što je Muratu otkrio pravu istinu, jer smatra da mora da zna ko mu je ubio roditelje.  Boran pokušava da sazna ko mu je pucao na oca, ali svaki pokušaj da dođe do istine je bezuspešan.
10. jun 2014. 17:34
Serija Sila večeras: Murat saznaje da su Zinar i Firuz ubili njegove roditelje! (Foto)
Sin od Fevzan age je kod oca u sobi, priznaje mu da su Firuz i Zinar ubili njegove biološke roditelje. Dok sedi pored očeve postelje, Murat saznaje od lekara da je Fevzan pod uticajem jakih lekovima i da je normalno da priča besmislice.
9. jun 2014. 17:31
Serija Sila večeras: Berzan saznaje da je Zeliha nestala sa njihovim sinom (Foto)
Boran dolazi u posetu kod oca i zatiče Zinara kako razgovara sa sinom Fevzan age koji se takođe nalazi u bolnici. U razgovoru sa njim saznaje da su njegov otac i Finaz aga ubili njegove roditelje.
8. jun 2014. 15:27
Serija Sila večeras: Tajna Firuz age ponovo dovodi Silu i Borana u opasnost! (Foto)
Boran i Berzan se ponovo sukobljavaju, dolazi do fizičkog obračuna između njih, ali tokom incidenta dolazi do neočekivanog razvoja situacije. Iako ne želi da to čuje, Berzan, Boranu govori surovu istinu koja ga ni malo ne ostavlja ravdoušnim.
7. jun 2014. 13:21
  Serija Sila večeras: Boran drži uperen pištolj u Berzana! Neočekivani razvoj situacije dovod do rešavanja sukoba zauvek! (Foto)
Iako je obećao da će ih ostaviti na miru, Berzanov iznenadi povratak u Mardin ponovo unosi nemir u celu porodicu. Njegov stari prijatelj nije održao reč, Zehlija i dete su ponovo u opasnosti.
6. jun 2014. 18:58
Serija Sila večeras: Firuz ne želi da otkrije ime napadača! Berzan krši obećanje koje je dao Boranu! (Foto)
Boran i Sila se nadaju kako je sve napokon u redu, ali saznanje da je neko pucao u Firuza oboje ih potresa, pa u velikoj žurbi se pakuju i odlaze u Mardin, kako bi saznali šta se zaista dogodilo.
5. jun 2014. 16:17
Serija Sila večeras: Firuz aga je upucan i lekari se bore za njegov život! Boran i Sila odlaze u Mardin! (Foto)
Berzan je pozvao Borana na ručak, kako bi razgovarali o Zehliji.Govori mu kako je samo želeo da mu preda Zehliju i da nije želeo da sprovede običaje i da je ubije. Otkriva mu da je veoma zaljubljen u nju i da je jako voli. Boran govori Sili kako je razgovarao sa Berzanom i da je očajan.
4. jun 2014. 15:50
Serija Sila večeras: Zinar aga dopušta Dilaveru da se razvede od Umu! (Foto)
Umu i Dilaver dolaze kod Borana i Sile kako bi im saopštili, da im je Zinar aga dopustio da se razvedu, ali jedini uslov koji im je postavio je taj da razvod obave negde daleko Mardina, kako plemensko veće ne bi saznalo za njihovu odluku.
3. jun 2014. 16:25
Serija Sila večeras: Zejnep daje svoj život kako bi spasila Silu! (Foto)
Esma uporno prati Silu želeći da joj se osveti zbog gubitka bebe. Nakon što joj je Berzan rekao da odustane od svega i da joj neće pomoći, odlučuje da sam preuzme stvar u svoje ruke.
1. jun 2014. 16:10
Serija Sila večeras: Sila odlazi od Borana, a Esma pokušava da je ubije pa puca u nju!
Boran dovodi Zejnep u posetu Zeliji, a za to vreme Dilaver i Džener razgovaraju. On joj priznaje da je došao da se osveti Sili, ali da je na kraju našao novi život, te joj se zahvaljuje što ga je promenila i usrećila barem na kratko.
31. maj 2014. 16:07
Serija Sila večeras: Sila otkriva Berzanu surovu istinu koja će mu potpuno promeniti život! (Foto)
Sila odlazi kod Berzana i govori mu kako je Zehlija pokušala zbog njega da ubije sebe i dete. Otkriva mu istinu da je dete koje Zehlija nosi njegovo i da zna da je silovao. Pokušava da u njemu izazove delić sažaljenja kako bi ostavio mladu devojku da u miru nastavi svoj život.
30. maj 2014. 16:40
Serija Sila večeras: Zehlija pokušava da ubije sebe i dete! Sila odlazi kod Berzana! (Foto)
Esma moli prijateljicu da joj oprosti zbog trenutka slabosti koji je imala. Iako je svesna da se sa njom nešto loše događa, najbolja drugarica nikako ne može da je ubedi da potraži pomoć psihijatra.
29. maj 2014. 16:29
Serija Sila večeras: Dilaver razmišlja o povratku u Mardin! Esma je u teškoj depresiji! (Foto)
Boran i Sila su u sve napetijem odnosu zbog Berzana. Iako je obećao da će se povući, Boran sumnja u njegovu odluku i veruje da priprema osvetu, kao i da je njegova porodica u velikoj opasnosti.
28. maj 2014. 15:19
Serija Sila večeras: Esma krivi Silu za gubitak deteta, zajedno sa Berzanom smišlja plan kako da joj se osveti! (Foto)
Boran preseca Berzanu put,obojica vade pištolje jedan na drugog, dok Sila pokušava da spreči tragediju. Boran je sklanja i pokušava da joj objasni da se ne meša u njihov sukob.
27. maj 2014. 15:12
Serija Sila večeras: Esma gubi bebu, Boran uperi pištolj u Berzana! (Foto)
Esma odbija da prekine odnose sa firmom, pa je u svađi Dilaver slučajno grune i ona nezgodno pada i počinje da oseća jake bolove u stomaku. U tom trenutku nailazi Sila koja joj pritrčava u pomoć.
26. maj 2014. 15:08
Serija Sila večeras: Ajše odbija svadbu sa Husejinom, Dilaver gura Esmu i poveđuje nju i njeno nerođeno dete!
Džener raskida sa Dilaverom zato što je shvatila da se promenila i ne želi da mu naudi, a Berzan je pretio Džener da da će ubiti Dilavera. Berzan iznova u glavi preživljava događaj sa Zelihom.
25. maj 2014. 15:51
Serija Sila večeras: Ajše nestala, dok Esma otkriva Džener da je Dilaver oženjen!
Dilaver priznaje ocu da se zaljubio Džeren i da želi da se razvede od Umu, Zinar odbija takvu mogućnost i govori mu da ne želi da se suprostavlja plemenu i da nikako ne može da napusti ženu svog brata koju je po običajima morao da oženi.
24. maj 2014. 13:51
1
2
3
4
5
6
7
8
9

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Emina Jahović - Opet si sa njo


Svakim danom 00:00

Novi spot Emine Jahović za pesmu "Opet si sa njom"

Anabela Atijas - Lujke moje


Svakim danom 00:00

Novi spot Anabele Atijas za pesmu "Lujke moje"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus