Region

Svet

Milica Pavlović sledeće nedelje mora na operaciju!

Saobraćajna nezgoda koju je imala pre dve godine i danas se odražava na život ”Zvezde Granda” Milice Pavlović, koja će zbog ove nesreće uskoro opet morati pod nož!

Milica Pavlović sledeće nedelje mora na operaciju!



Naime, pevačica će za desetak dana biti podvrgnuta hirurškoj intervenciji u Švajcarskoj, gde će joj tamošnji lekari izvaditi šipku iz ruke.

“Milici je, posle saobraćajke u kojoj je pukom srećom preživela, ugrađena šipka u ruku. Pošto joj je u međuvremenu ruka potpuno oporavljena, ona ovih dana putuje u Švajcarsku, gde će joj na istoj klinici metal biti izvađen iz tela”, kaže naš izvor i nastavlja:

“Milica je trebalo da se ovoj operaciji podvrgne još pre dva meseca, ali je posle konsultacije sa lekarima to odložila za septembar jer je preko leta imala brojne obaveze sa “Zvezdama Granda”. Nakon što je budu operisali, predstoji joj jedno vreme mirovanja i oporavka uz obaveznu rehabilitaciju. Da li će na vežbe i fizikalnu terapiju ići u Švajcarsku ili će to obavljati ovde u Srbiji, nije mi poznato.”

Kako bismo dobili njen komentar i pokušali da saznamo više detalja o proceduri koja joj predstoji, pokušali smo da stupimo u kontakt sa Milicom, ali je ona ostala nedostupna.

Milica Pavlović je, dok je išla od drugarice iz Ciriha u grad Cug, doživela saobraćajnu nesreću kada je njen prijatelj ubrzao, izgubio kontrolu nad vozilom i udario u ivicu tunela.

“Nisam znala šta se dešava, sve je bilo crno, udarala sam na sve moguće strane, lice je počelo da mi trne… Kada su me prevezli u bolnicu, dva dana sam bila pod lekovima i niko nije pristajao da me operiše jer su mi sve kosti u levoj ruci bile slomljene. A onda su mi saopštili da bi mogla da usledi amputacija ruke. Tada sam pomislila i da bi bilo bolje da umrem nego da ostanem bez ruke. Trećeg jutra došao je specijalista koji je hteo da me operiše, ali na sopstveni rizik. Pristala sam jer nisam imala izbora. Na svu sreću, operacija je fenomenalno prošla”, ispričala je Milica svojevremeno za Alo.

Autor: S.P.
Izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>