Region

Svet

Željko Samardžić demantovao da je bio meta napada u Hrvatskoj!

Nakon objave da se nakon Željkovog koncerta u jednom klubu u Vodicama dogodila pucnjava, pojedini mediji pisali su da je naš pevač bio na meti, ali on to demantuje.

Željko Samardžić demantovao da je bio meta napada u Hrvatskoj!



"Šokiran sam pucnjavom, ali to nema nikakve veze sa mnom. Na mene niko nije pucao i u Hrvatskoj sam uvek lepo primljen i uvek dobrodošao. Godinama se trudim da širim ljubav i dobru energiju, kako u Srbiji tako i van njenih granica. Moja publika je miroljubiva i nikada nije bilo incidenata na nastupima, tako da sam i sam bio iznenađen kada sam čuo za ovaj događaj".

Željko Samardžić već godinama nastupa u Hrvatskoj, kao i u drugim zemljama u regionu, i kaže da nikada nije doživeo neprijatnost, te da je uveren da obračun koji se desio nema nikakve veze sa njim.

"Već godinama imam uspešne nastupe u Hrvatskoj (Zagreb, Split, Osijek, Rijeka, Makarska, Primošten), kao uostalom i ovoga puta u Vodicama, gde sam inače pevao i prošle godine. Nikakvih problema i neugodnosti tokom mojih nastupa nigde nije bilo, a šta se dešavalo posle tri-četiri sata ujutro, kada sam ja završio koncert, saznao sam tek sutradan", izjavio je Željko.

Hrvatski mediji objavili su da su na diskoteku pucali prijatelji tri mladića koja su imala sukob sa obezbeđenjem koje ih je, kako navode, brutalno pretuklo. Revoltirani ovim postupcima, drugovi premlaćenih kamenovali su klub, dok se o pucnjavi još ništa ne zna.

Autor: B.B.
Izvor: Alo!

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>