Region

Svet

Vanja Mijatović otkrila: U Crnoj Gori smo stalno imali obezbeđenje!

Mlada pevačica iz poslednje sezone “Zvezda Granda” Vanja Mijatović izjavila je da je u Crnoj Gori na radnoj letnjoj turneji prošla kao što je i očekivala.

Vanja Mijatović otkrila: U Crnoj Gori smo stalno imali obezbeđenje!



"Ja sam prezadovoljna kako sam prošla u Crnoj Gori. Dosta ljudi mi je prilazilo da mi pruži podršku i da pohvali moju prvu pesmu ‘Čuvari tuge’. Stalno smo radili. Gotovo svake večeri smo imali nastupe što je jako dobro i ja sam na taj život navikla jer sam i ranije puno radila. Međutim, nažalost nisam imala puno prilike da uživam u moru i da se odmaram jer smo bili jako paženi od obezbeđenja i nismo hteli da i njima komplikujemo posao i da idemo do plaže”, izjavila je Vanja.

Mijatovićeva se trenutno nalazi u Kraljevu kod svojih roditelja koje nije videla mesec dana zbog turneje i kako nam je rekla, želi da kod njih provede nekoliko dana i da nadoknadi to što ih nije dugo videla.

“Očekuje me dosta posla sada i u Srbiji, ali ipak se nadam da ću uspeti da nađem vremena kako bih krajem septembra otišla na nedelju dana u Grčku na odmor. Potrebna mi je mala pauza da napunim baterije”, zaključila je.

Autor: S.P.
Izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>