Region

Svet

Akademija debelih: Igre bez granica u bazenu i na pesku! (Video)

Ovonedeljni čelendž na “Akademiji debelih” je bio ubedljivo najteži do sada. Komentari “heroja” su bili da su zadaci čelendža podsećali na vojnički dril.

Akademija debelih: Igre bez granica u bazenu i na pesku! (Video)



Posle plivanja u bazenu, izlaska zatim ponovo ulaska nazad skokovima, takmičari su ovoga puta morali da na drugi kraj bazena prenesu i lopte.

Odmah pošto su završili plivanje, prelazili bi na sledeći zadatak u pesku, trčanje, puzenje ispod određene granice. Svako od takmičara je dao sve od sebe. Miloš se najbolje snašao, te je imao najbrže vreme. Međutim, Dejanu je odato posebno priznanje najvećeg borca i moralnog pobednika čelendža. Svi su se složili sa tom odlukom.

Dejan je bio zadovoljan postignutim rezultatom i nagradom najvećeg borca, pa je počastio Divnu i Zoricu masažom. Njih dve su mu, dok ih je masirao, uputile više dvosmislenih komentara, na šta se on samo smejao.

Po povratku sa treninga, ukućani su igrali igru “Ne ljuti se čoveče”. Igra ni ovoga puta nije mogla da prođe bez sitnih čarki.

Ovoga puta u centru pažnje su bili Toma i Lidija. Situacija se ubrzo stišala, te je igra nastavljena u veseloj i opuštenoj atmosferi.



Autor: S.P.
Izvor: Telegraf, Akademija debelih

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>