Region

Svet

Aleksandra Bursać demantuje Editu: Saša Popović nije kriv što sam ispala!

Nakon što je Edita Aradinović optužila direktora “Grand produkcije” Sašu Popovića da je kriv za njeno ispadanje jer ju je navodno ubedio da peva pesmu koja je nije plasirala dalje, a kao sličan primer navela Aleksandru Bursać, plavokosa pevačica je demantovala navode mlađe koleginice.

Aleksandra Bursać demantuje Editu: Saša Popović nije kriv što sam ispala!



Edita Aradinović: Saša Popović me je izbacio iz Granda!
"Mislim da je svaki pojedinac zaslužan za svoje uspehe i neuspehe, pa tako i mi. Ja sam se setila kako sam tada ispala iz takmičenja i to nikako nije krivica Saše Popovića. Ja sam tada pevala pesmu ‘Kralj ponoći’ i moja publika nije dovoljno glasala kako bih ostala u takmičenju, a ja ne krivim nikoga. Meni je Jelena Bačić Alimpić dala savet da bi trebalo da otpevam neku težu pesmu, kao što je recimo ‘Kralj ponoći’. Nakon nekoliko krugova ja sam odlučila da je poslušam i izvela sam tu numeru. Nažalost, ispala sam, ali očigledno se moja interpretacija nije dopala publici. Daleko od toga da me je neko nagovorio to da pevam. Direktor se ne meša u naše odluke kada je izbor pesama u pitanju, a uz njegovu pomoć i savete sam uvek išla korak napred, a ne nazad”, kaže Aleksandra i dodaje:

"Ja ne znam zašto je Edita mene uzela kao primer jer ja nikada nisam rekla da je za moje ispadanje kriv Saša Popović. Ja devojku lično ne poznajem, znam njenu sestru Indi jer smo nekoliko puta nastupale zajedno, ali nju nikada nisam upoznala”, izjavila je Aleksandra za “Alo!”.

Autor: S.P.
izvor: Alo!

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>