Region

Svet

Nikolina Pišek otkrila kakve muškarce voli

Nakon što se oprobala u voditeljskim vodama, u emisiji "Sami u tami" na Prvoj srpskoj televiziji, 39-godišnja Nikolina Pišek otkrila je šta je privlači kod muškarca.

Nikolina Pišek otkrila kakve muškarce voli



"Meni je miris muškarca jako bitan. Ne parfem, nego miris kože. To mi jako utiče na fizičku privlačnost. Iako je to možda površno s moje strane, ja partnere biram po fizičkom izgledu. Takva privlačnost mora postojati. Eto, mnoge kvalitetne muškarce iz svog života sam eliminisala upravo zato što mi se nije sviđalo kako izgledaju. Iako su to bili muškarci koje bih upoznala s majkom, nikad nisam mogla preći preko toga da mi se neko ne sviđa. Nikome od svojih bivših momaka ništa ne zameram. Ja sam serijski monogamna, a s frajerima sam prekidala jer se neke priče jednostavno nisu poklapale, bez obzira na to što smo svi imali najbolje namere", obrazložila je Nikolina.

Između ostalog, izjavila je i kako joj se dopadaju muškarci koji su situirani, uspešni u svom poslu i dobro kotirajući u društvu. Mada, kako kaže, to joj nije od presudnog značaja. Nije krila ni da je nekima od svojih bivših momaka finansijski pomagala.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>