Region

Svet

Presavio tabak: Saša Popović tuži Editu Aradinović!

Leto se još nije ni završilo, niti su nam se zvezde vratile sa egzotičnih destinacija, ali se vidi da pomno prate šta se po medijima piše o njima i pljušte tužbe kao kiše, koje nema.

Presavio tabak: Saša Popović tuži Editu Aradinović!Na našim festivalima i muzičkim takmičenjima često kruže priče o nameštaljkama, ali Saša Popović je uvek isticao da je glasanje u “Zvezdama Granda” regularno, no kako Edita Aradinović tvrdi drugačije, direktor “Grand produkcije” je rešio da je tuži.

Naime, nakon što je bivša takmičarka “Zvezda Granda”, inače sestra poznate folk pevačice Indi, rekla da je nadmetanje namešteno, oglasila se pres služba najveće produkcijske kuće u regionu, koja poziva Editu da svoje tvrdnje dokaže na sudu.

“‘Grand produkcija’ oštro demantuje lažne navode Edite Aradinović da je takmičenje za zvezde ‘Granda’ namešteno. Sve izgovoreno bivša takmičarka će morati da dokaže na sudu, kao i svi ostali koji se drznu da lažima traže malo medijskog prostora. Opšte je poznato da svi naši kandidati pesme za takmičenje biraju isključivo sami i da se direktor produkcije Saša Popović kao i muzički producent Žika Jakšić nikada nisu mešali u njihov izbor”, rečeno je u pres službi grandiozne produkcije.

Ono što je očito povredilo čelnike ove kuće jesu navodi koje je Edita Aradinović iznela, gde oštro osuđuje Popovićevo takmičenje.

“Opšte je poznato da kada Popović predloži nekoj takmičarki da nešto otpeva, ona ispadne, kao što se desilo Aleksandri Bursać i mnogim zvezdama ‘Granda’. Kasnije sam sve to saznala. Otišla sam u baraž, nisam želela više da prođem, da se takmičim, jer sam shvatila da je sve to jedna velika igra, jedna nefer igra”, ispričala je Edita, koja se prisetila i trenutka kada su Saša Popović i Žika Jakšić nju savetovali.

“Pred sam ‘famozni’ nastup, pozvala sam Sašu Popovića da ga pitam za savet da li da pevam pesmu od Zlate Petrović ‘Dođi da mi ruke greješ’. Savetovao me je da ću se bolje plasirati ako pevam sestrinu pesmu ‘Bato, bre’, objašnjavajući da je to super, kao i da me ‘jako voli’, da ću ‘daleko dogurati’. Rekla sam da ne bih da pevam tu pesmu jer ne smatram da je prikladna za takmičenje, dok su me on i Žika i dalje ubeđivali”, rekla je Edita, koja je ipak zahvalna Popoviću.
“Možda bih i ispala u tom krugu, ali mi je sve jako nejasno šta se, zapravo, desilo?! I danas se pitam – zašto baš ja? I pored svega, hvala Saši Popoviću jer da sam ostala u ‘Grandu’, nikada ne bih imala ovako dobar i veliki početak, ovako dobru pesmu i kvalitetnu publiku”, uverena je Edita, a nama ostaje da vidimo šta će reći sud!

Otkad je pokrenut projekat “Zvezde Granda”, u svakoj sezoni desio se poneki incident. Tanja Savić je prva ispoljila bunt prema Saši Popoviću u emisiji „Narod pita“ pošto nije bila zadovoljna svojim plasmanom na “Axel Grand festivalu”.

“Došlo mi je sinoć da napravim incident, majke mi”, rekla je Tanja, na šta je Popović odgovorio: “Ja mogu da napravim incident. Tanja, da li imaš žvaku u ustima? Molim te, izbaci žvaku, nepristojno je prema milionskom gledalištu da pričaš i da imaš žvaku. Progutaj je!”

Na šta je ona rekla: “Imam dve, hoćeš jednu?”. Pevačica je ipak kasnije spustila loptu.

Nemanja Stevanović i Milena Ćeranić imali su takođe sukob sa Popovićem po izlasku iz “Farme”, dok se sukob Popovića sa Milanom Stankovićem završio sporazumnim prekidom saradnje.

Autor: S.P.
Izvor: Alo!

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>