Region

Svet

Akademija debelih: Romanse na sve strane, takmičari se opustili (Video)

Heroji su precenili svoju popularnost, a potcenili ono zbog čega su ušli u borbu. Dejan flertovao sa Milicom, Jovan ostavio Aleksandri tajnu poruku.

Akademija debelih: Romanse na sve strane, takmičari se opustili (Video)



Treneri u vanrednoj i radnoj poseti, posle ispadanja čak četiri ukućana zbog prekoračenja težine, ova činjenica isprovocirala veliko nezadovoljstvo kod trenera i kod preostalih takmičara postignutim rezultatima, uprkos činjenici da organizam posle velikog gubitka težine jedno vreme stagnira u procesu mršavljenja.

Heroji su precenili svoju popularnost, a potcenili ono zbog čega su ušli u borbu.Šaputanje postalo javna tajna, Dejan Došljak u došaptavanju priznao, da je sa privremeno izbačenom Milicom razmenjivao nežnosti dok je bila na Akademiji.

Došlo je vreme za VIP merenje. Rezultati VIP merenja su sledeći:

Divna +0.1kg

Bucka -0.6kg

Zorica -0.3kg

Toma -1.3kg

SOS savet je odlučio da Akademiju od VIP takmičara niko ne napušta.

Divna je priznala da je osećala težinu prilikom merenja, kao da je predosetila da će biti u plusu. Nije joj jasno kako nije uspela da izgubi bar nekoliko grama uprkos jakim treninzima i regulisanoj ishrani. Razočarana je rezultatom.

Bucka je srećna što je uspela da smrša bar nešto više od pola kilograma. Obećala je da će se truditi da smanji unos hrane u organizam time što će sebi uskraćivati deo porcija.

Zorica je prilikom penjanja na vagu bila ubeđena da je bar pola kilograma u plusu. Laknulo joj je što je uspela da izgubi bar malo. Njena želja je da dođe do broja 8 u svojoj kilaži, pa makar se vaga zaustavila na broju 89.

Toma je imao najbolji rezultat od VIP takmičara. On je priznao da se nikada bolje nije osećao. Kako je rekao, krvna slika i pritisak su mu idealni, fizički je aktivan i oseća se fizički spremnijim.

Prilikom VIP izbacivanja, takmičari su pogledali video prilog o Jovanu i Aleksandri koji se dan ranije emitovao u emisiji Pregled dana. Jovana je naljutilo to što je u izjavama drugih Heroja čuo da postoji romansa izmedju njega i Aleksandre. I on i Aleksandra su to uporno poricali. Njih dvoje su o tome pričali i po povratku na Akademiju. Sve se završilo tako što je Jovan ostavio Aleksandri tajnu poruku na parčetu papira u njenom ormariću.



Autor: S.P.
Izvor: Novosti/Akademija debelih

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>