Svet

Region

Robert Patinson: Prvi intervju nakon raskida sa Kristen Stjuart (Foto)

Nakon nedavnog raskida mladog glumačkog para, Roberta Patinsona i Kristen Stjuart, ni jedno od njih nije se oglasilo u javnosti. Međutim, nije dugo potrajalo.

Robert Patinson: Prvi intervju nakon raskida sa Kristen Stjuart (Foto)



Prvo pojavljivanje i kontakt sa publikom nakon raskida sa Kristen, Rob je ostvario gostujući u večernjoj emisiji kod Džona Stjuarta. Kristenino ime nije pominjao, ali isto tako nije ni porekao niti potvrdio jesu li mlade "Twilight" zvezde i dalje u vezi.

Kristen Stjuart je pre tri nedelje uhvaćena u zagrljaju oženjenog muškarca, režisera Ruperta Sendersa. Na njenom, sada već bivšem dečku, Robertu, primećena je nelagodnost tokom pitanja vezanih za ovu temu, mada ju je šalama pokušavao prikriti govoreći: "Zar se nismo već dogovorili oko ovoga? Imao sam spremne odgovore, a sada su besmisleni."



Pomalo nesiguran u sebe, ne znajući kako da se ponaša, ipak je izazvao pozitivne reakcije publike. Konzumiranjem sladoleda ponuđenog od strane domaćina, zbijao je šale na svoj račun. "Čudni su ovi intervjui, i sada cu zvučati kao idiot, ali moj najveći problem je što sam siromašan", našalio se mladi Patinson.



Poslednje segmente emisije iskoristio je za promociju svog novog filma, pozivajući sve Twilight fanove da kupe karte.



Iako je ostao nedorečen, ne otkrivši nikakvu ekskluzivu na temu raskida sa Kristen, Robert je još jednom pokazao svoj šarm i neposrednost. A vreme će definitivno pokazati jesu li šuškanja o raskidu mladih "vampira" istinita ili ne.

Autor: B.B.
Foto: Daily Mail

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>