Svet

Region

Novi album Maraje Keri u martu 2013 (Video)

Pevačicin još neimenovan 14. studijski album najavljen je novim singlom '''Triumphant (Get 'Em)'' koji je ona predstavila početkom ovog meseca.

Novi album Maraje Keri u martu 2013 (Video)''Novi album biće jedan od najboljih albuma Maraje Keri sa mnogim stvarima i elemntima koje ste zavoleli kod nje tokom godina'', rekao je njen menadžer Rendi Džekson za sajt ''BIblord''.

Nakon što je objavila najnoviji singl na kome gostuju Mik Mil (Meek Mill) i Rik Ros (Rick Ross), veliki deo pevačicine publike izrazio je nezadovoljstvo, a smeta im i što u pesmi mnogo više dominiraju gosti.

Pevačica je zato odlučila da svojim fanovima pokloni još dva remiksa pesme "Triumphant (Get ‘Em)" u kojima glavnu ulogu zauzima upravo ona.

Džekson je rekao da su Maraja Keri i njen tim želeli sa tri verzije novog singla da za "svakog njenog fana bude po nešto''.

Pevačicin suprug Nik Kenon režirao je spot za ''Triumphant (Get 'Em)'' koji će biti objavljen za par nedelja.

Ovaj album će biti prvi posle pauze koju je napravila zbog rođenja blizanaca Morokana i Monro. Ona je postala i novi sudija muzičkog takmičenja ''Američki idol''.Autor: S.P.
Izvor: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>