Region

Svet

Bronza Srbije u inat sudijama! Delfini potopili Ajkule u neviđenom trileru!

Vaterpolisti Srbije pobedili su Crnu Goru sa 12:11 (3:2, 1:3, 4:5, 4:1) u meču za bronzanu medalju na OI u Londonu. Ovo je četvrta medalja za Srbiju u Londonu.

Bronza Srbije u inat sudijama! Delfini potopili Ajkule u neviđenom trileru!



U dosad neviđenom trileru u bazenu i jednom od najluđih mečeva ikada gledanim na Olimpijskim igrama, Srbija je imala sve protiv sebe ali je smogla snage da u inat skandaloznom sudijskom paru Masimilijano Kaputi (Italija) i Georgios Stavridis (Grčka) preokrene tok meča u poslednja tri minuta i dođe do bronze.

Šta se dogodilo? Posle dve četvrtine bilo je jasno da je Crna Gora bolja u napadu, ali i da je sudijski par počeo vrlo lako da isključuje jednog po jednog "delfina".

Minut po minut, Srbija je ostajala bez igrača, a u poslednja dva minuta iz snova na klupi su bili isključeni Gocić, Rađen, Pijetlović, Mitrović, Aleksić i na kraju i treneri Dejan Udovičić i Dejan Stanojević!

Igrači Srbije nisu skidali ironični osmeh sa lica dok su sudije radile šta su htele, ali su u inat nepravdi ređali gol za golom, sve dok Vanja Udovičić 55 sekundi pre kraja nije doneo 12:11.

Čestitamo!

Autor: S.P.
Izvor: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>