Svet

Region

Bred Pit i Anđelina Džoli nisu se venčali ovog vikenda!

Glasine o venčanju Anđeline Džoli i Breda Pita, koje je, navodno, trebalo da se održi ovog vikenda, pokazale su se kao netačne.

Bred Pit i Anđelina Džoli nisu se venčali ovog vikenda!



Francuske vlasti otkrile su da se ceremonija venčanja, o kojoj su se pojavile spekulacije, ipak neće održati, prenosi portal TVNZ.

Kako izveštavaju mediji, par za ovaj vikend nije rezervisao matičara. Naime, prema francuskom zakonu nije dozvoljeno da matičar vrši dužnost na privatnom posedu, što znači da svi parovi koji žele da se venčaju u Francuskoj moraju to da urade u opštini.

Prema rečima Patrika Marešija iz opštinske uprave sela Korens, gde slavni par ima dvorac, venčanje Anđeline i Breda još nije u planu.

- Nemamo nikakvih saznanja o svadbi, ali francuski zakon brani parovima da se venčaju kod kuće. Fotografska agencija “X17″ čak se i našalila na račun pomenutih glasina. Na sajtu agencije stoji obaveštenje:

- Poslali smo fotografa čak na jug Francuske, što je otprilike usred nedođije, kako bi proverio šta se događa u dvorcu Anđeline i Breda. Ispostavilo se da se ne događa apsolutno ništa.

Autor: S.P.
Izvor: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus


>