Region

Svet

Anabela Bukva: Tek sad imam pravu ljubav

Već četiri meseca pevačica Anabela Bukva (37) ne može da sakrije sreću u svom emotivnom životu koju joj je donela veza sa bosanskim biznismenom Andrejom Atijasom (26). Njihovo prijateljstvo preraslo je u pravu ljubav, a svoju romansu dodatno su učvrstili posle nedavnog odmora u Hrvatskoj, gde su uživali u Dubrovniku i Međugorju zajedno sa Anabelinim ćerkama.

Anabela Bukva: Tek sad imam pravu ljubav



"Volim da volim, ali i da budem voljena i nikada neću prestati da stremim ka tome. Kada sam srećna i zadovoljna, to se vidi na meni. Garancije u ljubavi nema i to sam, nažalost, dva puta osetila na svojoj koži. Doživela sam dva velika razočaranja i to neminovno ostavlja trag. Ipak, postoji treća sreća pa se nadam da će to biti moja sadašnja veza. Ne mogu sa sigurnošću da tvrdim kako je to ono pravo, ali čvrsto verujem da u životu postoji nešto što te sačeka, samo je tebi posvećeno i za tebe rođeno - govori Anabela, a iako je za brak ne vežu najlepša sećanja, ne beži od ponovnog odlaska kod matičara.

Njen skladan odnos s Andrejom ne narušava ni saznanje da je on u avgustu dobio sina Leona sa bivšom devojkom Jasminom Skender iz Zenice. Pevačica se ne upušta u komentarisanje optužbi bivše devojke svog izabranika kako je Andrej i ona ugrožavaju, vec je sigurna u postupke svog dragog.

"Sa sigurnošću tvrdim da u životu nisam srela iskreniju i pošteniju osobu od čoveka koji je sada moj životni partner. Mi smo u početku bili samo prijatelji, a nakon toga se rodila ljubav. Mislim da je to izuzetno važno jer znamo da jedno u drugom imamo istinsku podršku - govori pevačica i istice da uspešno izlazi na kraj sa prvim ljubavnim čarkama i nesporazumima.

"Razmirice su normalne za svaku vezu, a mi naše rešavamo razgovorima. Ništa ne treba prećutati i o svemu mora otvoreno da se govori. Postoji jedna izreka koje se držim, a ona glasi: Najgore je kad ljudi ćute i ne izjašnjavaju se, pa svaka sumnja dobija pravo na život" – naglašava Anabela.

Autor:I.L.
Izvor: Story.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>