Region

Svet

Marijana Mićić živi kod oženjenog dečka

Taman kada su mnogi pomislili da je voditeljka Marijana Mićić rešila ljubavne probleme i konačno se skrasila pored svog dragog Ognjena, inače muža Jasne, sestre Slađe Delibašić, stvar se otela kontroli.

Marijana Mićić živi kod oženjenog dečka



Naime, kako prenosi nedeljnik „Star“, voditeljka sa dečkom živi u zgradi u kojoj je on živeo sa porodicom, a njegova supruga Jasna sada je sa decom kod njenih roditelja. Međutim, pošto Ognjen nije podneo zahtev za razvod braka, Jasna navodno želi da se sa mališanima vrati u pomenuti stan!

"Taj stan u kojem on živi sa Marijanom vodi se na njegovog (Ognjenovog) oca. Čovek je uspešan biznismen i teško mu pada ovaj cirkus. On podržava Jasnu da se vrati sa decom u taj stan. Najgore u svemu je što deca žive u oskudici, a Marijana se hvalila da je prošlog leta Ognjen na njen odmor potrošio 5.000 evra" - priča za „Star“ izvor blizak akterima ove priče i dodaje da se pomenuti stan nalazi u zgradi u kojoj je ubijena Ksenija Pajčin.

"Jasna svakog dana može da bane na vrata i da se sa decom vrati u stan. Ona to i planira jer nisu razvedeni, čak nije podnet ni zahtev za razvod, tako da polaže sva prava" - izjavio je neimenovani izvor.

Autor: J.B.
Izvor: Alo
Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>