Region

Svet

Akademija debelih: Oduševili se misterioznim gostom

Higijena na Akademiji dovedena do perfekcije zbog misterioznog gosta, ukućani su kao prave radilice pospremile sve prostorije koje koriste, zbog obaveštenja “Direkcije”,kako bi Toma rekao, da će morati da ugoste za njih veoma važnu ličnost.

Akademija debelih: Oduševili se misterioznim gostom



Iznenađenje za Heroje po povratku iz teretane je bilo pismo SOS Službe u kojem je pisalo da moraju očistitit kuću i pripremiti sve za dolazak misterioznog gosta na Akademiju. Ovo pismo je izazvalo lavinu nagađanja o tome ko to može biti. Nagađanje je najbolje išlo Milici, koja je bila prilično blizu tačnog odgovora. Misteriozni gost Akademije se kasnije i pojavio. U pitanju je Brajan Paskanet, glavni trener na Akademiji.

Kada se ispostavilo da će glavni trener ostati sa “Debelim Akademicima” 24h, svi ukućani a najvise Milica, koja ne krije simpatije prema ovom vrsnom stručnjaku, su ga oduševljeno primili u svoje redove.

Ova poseta se naizgled nije razlikovala od ostalih, međutim, kada im je Brajan saopštio da će sa njima ostati naredna 24 časa, takmičari nisu krili svoje oduševljenje. Milici je, po rečima ostalih ukućana, ovo najviše prijalo. Nju su kolege takmičari i ranije zadirkivali da ima simpatije prema Brajanu. Sada su nastavili u istom maniru, pa su predložili da Brajan spava u krevetu do njenog.

Da se zna ko kosi, a ko vodu nosi, tako i među debeljucama, vrednim ukućanima nije smetalo što je nadzornik samo kritikovao, naprotiv, u rekordnom roku su obavili sve potrebne higijenske poslove.

Tokom čišćenja kuće, Nebojša je bio pravi nadzornik radova. Sedeo je, komentarisao I ništa nije uradio. Zanimljivo je da je, su ukućani izuzetno brzo uspeli da završe čišćenje kuće. Da li su u pitanju bile Nebojšine menadžerske sposobnosti ili je ipak želja za novim licem na Akademiji prevladala?

Autor:I.L.
Izvor: Novosti.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>