Svet

Region

Dženifer Lopez od bivšeg vozača traži 20 miliona dolara odštete

Dženifer Lopez podnela je tužbu protiv svog bivšeg vozača zbog uvreda i kleveta na njen račun.

Dženifer Lopez od bivšeg vozača traži 20 miliona dolara odštete



Pevačica tvrdi kako je Hakob Manoukian ucenjivao da će medijima dati informacije o njenom privatnom životu ukoliko mu ne plati 2.8 miliona dolara za ćutanje.

Možda je Lopez zamenila Hakoba za Američki Idol, pa od njega traži odštetu od čak 20 miliona dolara, piše američki portal E!. Bivša članica žirija muzičkog šoua  "Američki Idol", tako je odgovorila na tužbu koju je najpre Hakob podneo protiv nje.

Istom tužbom bivši vozač popularne pevačice obuhvatio je i njenog menadžera Benija Medinu kao i bivšeg supruga Mark Entonija za koje tvrdi da su u aprilu prekršili ugovor koji je potpisao sa njima.

Zbog toga je tražio isplatu 2.8 miliona dolara i izjavio kako će, ukoliko mu se iznos ne isplati, u javnost plasirati privatne informacije o pevačici i svima koji su u bliskom odnosu sa njom.

Ipak, jedno je zaboravio. Prilikom zapošljavanja je potpisao ugovor kojim mu se zabranjuje otkrivanje bilo kakvih informacija o slavnoj porodici koje sazna obavljajući svoj posao. Veoma je izvesno kako Hakob na samom početku gubi.

Autor: J.B.
Foto: internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>