Region

Svet

Ivan Ivanović letuje sa Ninom Badrić

Voditelj Ivan Ivanović i hrvatska pevačica Nina Badrić iznajmili su kuću u Istri gde letuju zajedno. Sa njima je i Ivanova ćerka Staša, dok im je Ninin suprug Bernard Krasić društvo pravio tri dana, nakon čega se vratio u Zagreb.

Ivan Ivanović letuje sa Ninom Badrić



Pevačica i voditelj su izuzetno bliski i sve vreme u velelepnoj vili sa bazenom traje zabava.

Ivanović, koji se nedavno razveo od supruge Zorice, tugu leči u zagrljaju pevačice Nine, koja je zamalo prošla kroz istu stvar. Međutim, pevačica je nakon nekog vremena odlučila da se pomiri sa suprugom Bernardom i time sprečila raspad braka. Definitivno da je Nina pravi sagovornik kada je Ivanova bračna kriza u pitanju, pa tako i pokušava da ga razveseli. Ona sve vreme na svoj profil socijalne mreže Tviter postavlja njihove zajedničke fotografije.

"Da nema ovakvih kao što je Ivan, život bi nam bio super" - kaže Nina za fotografiju na kojoj Ivan na svoje grudi stavlja njen gornji deo bikinija i jezikom liže usnu.

Kako saznajemo, Nina se super slaže i sa Ivanovom ćerkom Stašom, koju zabavlja po čitav dan.

" Sa novom frendicom je ipak najbolje na moru. Sve delimo" - kaže Nina, koja sa Stašom odlazi na plažu, pravi voćne koktele i šeta.

Kako saznajemo, i voditeljeva ćerka je oduševljena pevačicom i ne odvaja se od nje. Ninin suprug je veselu ekipu posetio pre nekoliko dana, ali je ubrzo morao da se vrati poslovnim obavezama, zbog čega je pevačicu ostavio u Ivanovom društvu. 

Autor: J.B.
Izvor: Press
Foto: Press

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>