Region

Svet

Region

Bane Trifunović: Svako poželi da ode odavde

Branislav Trifunović na Zlatiboru snima svoj producentski prvenac “Odumiranje”. Ostvarenje je nastalo po istoimenoj predstavi, u režiji mladog novosadskog reditelja Miloša Pušića. Glavne uloge u filmu tumače Branislav Trifunović, koji je ujedno i producent filma, te Dara Džokić, Emir Hadžihafisbegović, Jasna Đuričić, Boris Isaković.

Bane Trifunović: Svako poželi da ode odavde



"Ovo je prvi put da sam produciram ceo film. Ekipa je zadovoljna. Trenutno smo na Zlatiboru, a planina je glavni junak u filmu!" - priča Branislav za “Blic”.

Glumac kaže da su se svi složili da je Zlatibor savršena lokacija za snimanje, jer je prelep i dodaje da su im mnogo pomogli u opštini Čajetina.

"Počeli smo da snimamo pre nekoliko dana, a naša ekipa će raditi u Srbiji i Švajcarskoj", priča glumac.

Priča u filmu prati sudbine porodice koja je smeštena u selo koje odumire. To je selo, kao i mnoga u Srbiji, iz kojih mladi odlaze u gradove ili inostranstvo u potrazi za boljim životom.

"A dovoljno nam je svima da samo upalimo televizor i pogledamo šta se dešava oko nas i da poželimo da odemo odavde" - kaže Trifunović i dodaje da će u ovom filmu biti i priče o porodici, ljubavi...

O glavnom junaku Janku koga tumači, Branislav Trifunović kaže:

"Janko je sebičan. Gleda samo sebe. Misli da će odlaskom odavde uspeti nešto da promeni. Na kraju odlazi u Švajcarsku..."

Jankove roditelje igraju Dara Džokić i Emir Hadžihafisbegović, a osim njih u filmu glume i Boris Isaković, Jasna Đuričić, Novak Bilbija... Film bi premijerno trebalo da bude prikazan krajem ove ili početkom sledeće godine.

Izvor: Blic
Foto: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>