Region

Svet

Dača Ikodinović ponovo zaljubljen: Ivana, volim te

Izgleda da je naš proslavljeni vaterpolista Danilo Ikodinović ponovo je zaljubljen, i to ozbiljno! Njegovo srce, kako saznajemo, osvojila je jedna Ivana…

Dača Ikodinović ponovo zaljubljen: Ivana, volim te



Izliv ljubavi Dača je na svom profilu na Tviteru počeo jednostavnim: “Da, volim te Ivana”.

Da li je mislio na Ivanu Ukropinu, sa kojom je uhvaćen pre nekoliko meseci u zagrljaju, ili na neku drugu, zna samo on. Evo i šta joj je poručio:

 “Ja samo hoću da te volim… Ne znam šta je tu pogrešno. Ti si moja prelepotica. I ja te volim… Ljubav, razumeš. Samo ljubav, nema ništa drugo… Ništa ti ne razumeš… Nadam se da neće biti kasno kada shvatiš… Pita me, ‘šta ti je’. Ništa, samo ljubav… Znaš li šta je to ljubav? Znaš… Onda me nemoj pitati.. Spava moja prelepotica sada… Neka, samo da je dobro… Lako ćemo što ja ne spavam… Ionako ne volim da spavam…”, “sejao” je Dača “tvitove”.

Napad ljubavi trajao je čitav sat. A onda se Dača zapitao zašto uopšte to piše kad osoba kojoj se obraća to verovatno neće pročitati.

“Ne znam ni što ovo pišem. Neće ona pročitati… Ali mi je nekako lakše misleći da će ipak videti…”, napisao je Ikodinović pre nego što je prešao na druge teme.
Pa, hajde da pomognemo našem proslavljenom vaterpolisti da njegove misli stignu do devojke kojoj su namenjene!

Autor: S.P.
Izvor: Puls
Foto: internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>