Svet

Region

Bred Pit se ljubi sa Fahrije: Anđelina u strahu od njihovog zbližavanja!

Sasvim je izvesno da će Bred Pit ove nedelje potpisati ekskluzivni ugovor s jednom od najvećih turskih producentskih kuća, i to za rolu u seriji „Sulejman Veličanstveni“.

Bred Pit se ljubi sa Fahrije: Anđelina u strahu od njihovog zbližavanja!



Holivudski megastar će glumiti jednog od balkanskih vojskovođa, koji će biti u ljubavi s Fahrije Evdžen, u Srbiji poznatoj po ulozi Nedžle Tekin iz serije „Kad lišće pada“.

- Ljubav vojskovođe i njegove drage biće toliko jaka da će zaseniti čak i romansu Sulejmana i Hurem, koja je dala pečat već emitovanim epizodama - otkrio je medijima u Turskoj izvor iz ekipe koja realizuje popularnu seriju.

Bred će po epizodi uzeti dva miliona evra, a u koliko nastavaka će se pojaviti, biće precizirano ugovorom. Kako će scene u kojima će se pojavljivati Bred i Fehrije obilovati ljubavnim scenama, sočnim poljupcima i zagrljajima, možemo samo pretpostaviti kako će na sve to reagovati Anđelina, poznata po svojim ljubomornim ispadima. Jeste da je ona profi glumica i da je sve to u filmskom svetu sasvim normalna pojava, ali je mlada turska glumica izuzetno privlačna... A glumci umeju da se na snimanjima i te kako zbliže.

Autor: S.P.
Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus


>