Region

Svet

Snežana Babić Sneki: Genetika je zaslužna za moj izgled

Snežana Babić Sneki je prevalila 40. godinu, ali i dalje mami uzdahe muškaraca, izvajanom figurom. Duge noge, vitak stas za kojim se okreće i staro i mlado i neodoljivi šarm čine da Sneki već godinama ubrajaju u najzgodnije dame estrade. Uvek nasmejana i raspoložena privlači pažnju svih oko sebe.

Snežana Babić Sneki: Genetika je zaslužna za moj izgled



“Sve, pa čak i lepota ide iz glave. Za lep izgled su veoma bitne misli, a posle toga i genetika. Ipak, ima dosta i odricanja. Nepušač sam, mada i ne mislim da je to od presudnog značaja, ali je važno. Alkohol ne konzumiram, gazirana pića, izbegavam. Živim opušteno i ne robujem ničemu, što je takođe bitno, pa kad se ujutro pogledam u ogledalo, zadovoljna sam onim što vidim”, iskreno kaže nasmejana Snežana – Sneki Babić.

“Idem na tretmane akupunkture, ishranu i masaže koje godinama primenjujem i to se pokazalo veoma uspešnim, s obzirom na to da je na meni sve prirodno. Koristim inostrane kreme, koje su izuzetno skupe još od 19. godine”, kaže Snežana dodajući da nema problematičnu kožu, pa kozmetičara posećuje kad se seti.

“Nikad nisam slepo pratila trendove. Vežbam svakog dana, ali ne idem u teretanu i nikada nisam imala ličnog trenera. Međutim, imam svojih desetak vežbi koje upražnjavam deset do pedeset puta dnevno, svakog dana i to kod kuće. Tako potrošim dvadesetak minuta na vežbanje, ali imam svog fizioterapeuta koji se svakih šest meseci bavi mojim kostima, što mi prija” - kaže Sneki.

Autor: J.B.
Izvor: Vesti
Foto: Vesti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>