Region

Svet

Dunja Ilić bežala od policije i završila u bolnici?!

Dvadesetogodišnja kantautorka Dunja Ilić doživela je saobraćajnu nezgodu oko pet sati ujutru i tom prilikom zadobila lakše telesne povrede i nalazi se pod nadzorom u privatnoj bolnici.

Dunja Ilić bežala od policije i završila u bolnici?!



"Dunja je u petak veče zajedno sa nekoliko prijatelja posetila jedan popularan beogradski restoran i po njihovom ponašanju se nije dalo naslutiti da će nešto krenuti po zlu. Uz večeru i malo alkohola su razmenjivali mišljenja na nekoliko aktuelnih tema, ali u jednom momentu su postali sve glasniji, da bi nakon što se razgovor pretvorio u žučnu raspravu Dunja od vozača uzela ključeve svog auta Audi A6, pobegla i obezbeđenju, i u pripitom stanju sela u automobil”, rekao je neimenovani izvor blizak pevačici i dodao:

"Dunja se automobilom zaputila prema Miljakovcu, a samo nekoliko minuta kasnije je za njom krenula policijska patrola. U želji da im pobegne pevačica je izgubila kontrolu nad automobilom i udarila u drvo. Na njenu sreću, prošla je samo sa lakšim povredama i trenutno se nalazi na privatnoj klinici gde je pod nadzorom lekara.”

Autor: S.P.
Izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>